16.2 C
Athens

Θάνατος Τσουμάνη: Η νεκροτομή επιβεβαιώνει τον ασφυκτικό θάνατο – Δεν υπήρξε εμπλοκή άλλου προσώπου

Η νεκροψία δεν έδειξε παρουσία ή εμπλοκή άλλου προσώπου στον θάνατο του 31χρονου ποδοσφαιριστή - Την Πέμπτη (7/10) η κηδεία του Νίκου Τσουμάνη στη Θεσπρωτία

Επιβεβαιώνονται οι αρχικές υποψίες των αρχών αναφορικά με τον τρόπο θανάτου του Νίκου Τσουμάνη. Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής εντοπίστηκε νεκρός στο αυτοκίνητο του τα ξημερώματα της Τρίτης (5/10) στη Νέα Κρήνη και την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε η νεκροψία – νεκροτομή που έδειξε πως ο θάνατος προήλθε από ασφυξία από την περίδεση του τραχήλου με πλαστικές ταινίες tie wraps.

Η ιατροδικαστής Λήδα Κοβάτση που πραγματοποίησε τη νεκροψία διαπίστωσε πως δεν υπήρξε παρουσία ή εμπλοκή άλλου προσώπου και ως εκ τούτου ο ποδοσφαιριστής φαίνεται πως αποφάσισε να βάλει ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

 

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες θεωρούν πως σημαντικές θα είναι και οι καταθέσεις τόσο της κοπέλας του όσο και των φίλων και συνεργατών του.

Σημαντικά θα είναι επίσης και τα στοιχεία που ίσως προκύψουν από τον έλεγχο του κινητού του τηλεφώνου. Αυτό που προκύπτει είναι πως ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Άρη αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα καθώς και κατάθλιψη.

Η σορός του άτυχου Τσουμάνη μεταφέρθηκε στη Θεσπρωτία, όπου αύριο θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του και εκεί οικογένεια, συγγενείς και φίλοι θα πουν στον 31χρονο το τελευταίο «αντίο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς