28 C
Athens

Θα κάνει το 8/8 ο… άχαστος την τελευταία διετία Αναστόπουλος; (pic)

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος είναι το... γούρι του Παναθηναϊκού και όλοι οι φίλοι του μπάσκετ περιμένουν να δουν αν θα συνεχιστεί το εντυπωσιακό σερί της τελευταίας διετίας!

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος θα είναι φυσικά ο ένας από τους διαιτητές του αιώνιο ντέρμπι της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου. Δεν είναι καν είδηση. Είναι θεσμός. Αναστόπολος σε Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός είναι πιο σίγουρο κι από την … Ανάσταση Μεγάλο Σάββατο μεσάνυχτα.

Ο Έλληνας διαιτητής μετράει ήδη 33 παρουσίες κι όπως φαίνεται από τα αποτελέσματα φέρνει μεγάλο γούρι στους πράσινους, οι οποίοι μετρούν συνολικά 21 νίκες υπό τους ήχους της σφυρίχτρας του. Μάλιστα όσο περνάει ο καιρός τόσο το ποσοστό νικών των πρωταθλητών Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό με διαιτητή τον Αναστόπουλο μεγαλώνει, έχοντας φτάσει πλέον στο ασύλληπτο 100% την τελευταία διετία!
Όπως μπορείτε να δείτε και στον πίνακα που ακολουθεί στα τελευταία επτά ντέρμπι που σφύριξε ο Αναστόπουλος ο ΠΑΟ ήταν απλά ΑΧΑΣΤΟΣ! Επτά στις επτά νίκες μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια.  Απόλυτη επιτυχία! Με λίγα λόγια ο Παναθηναϊκός δεν χάνει από τον Ολυμπιακό με Αναστόπουλο…Αναστόπουλος Ολυμπιακός Παναθηναϊκός πίνακας
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς