22.4 C
Athens

Tεντόγλου στο Postgame/FWS Radio: Εξαρχής στόχος μου το χρυσό!

O Mίλτος Τεντόγλου, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό του Βερολίνου, μίλησε αποκλειστικά στο Postgame/FWS Radio

Ευτυχισμένος μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου και έτοιμος για νέες επιτυχίες στο μέλλον, εμφανίστηκε σε αποκλειστικές δηλώσεις στο postgame/fws Radio και στον απεσταλμένο μας στο Βερολίνο, Κάρολο Σαργολόγο.

 

-Μετά το χρυσό στο Ευρωπαϊκό U-23 του Γκροσέτο ήρθε και το χρυσό σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

“Το χρυσό μετάλλιο ήταν ο στόχος όλης της σεζόν, Ήμουν σε καλή κατάσταση. Αυτό φάνηκε στον ημιτελικό που έκανα μεγάλο άλμα. Όλα πήγαν καλά και ευτυχώς πέτυχα τον στόχο μου”.

 

-Ποιος θα είναι ο επόμενος αγώνας σου;

“Ακολουθεί ο αγώνας στην Οστράβα για να κλείσει η καλοκαιρινή σεζόν για μένα, που σίγουρα μπορώ να την χαρακτηρίσω πετυχημένη”.

 

-Πού ανεβαίνει ο πήχης μετά από την αποψινή σου επιτυχία;

“Στόχος μου είναι να ξεπεράσω το ατομικό μου ρεκόρ (8.30)Ήμουν καλά σήμερα αλλά δεν βγήκε στον αγώνα ένα τέτοιο άλμα. Ευτυχώς, όμως, βγήκε ένα μεγάλο άλμα που μου έδωσε το χρυσό.

 

-Είδαμε ότι είχες κάποιες τεχνικές δυσκολίες με τα άλματα σου

” Είναι αλήθεια. Έκανα λάθος και πάταγα μακριά.Μάλιστα στο τρίτο πάτησα πίσω 19 εκατοστά.  Αλλά τελικά τα κατάφερα και βγήκε το μεγάλο άλμα”.

 

-Πού αφιερώνεις το μετάλλιο;

-Στην οικογένειά μου, στους συναθλητές μου, στον προπονητή μου και φυσικά στην Ελλάδα και σε όλους τους Έλληνες που με στηρίζουν”.

 

-Σε ένα χρόνο ακολουθεί το Παγκόσμιο στην Ντόχα.

-“Πρώτος στόχος μου είναι το Πανευρωπαϊκό U-23 και το Πανευρωπαϊκό Κλειστού ον Μάρτιο. Και εκεί θα επιδιώξω να κατακτήσω το χρυσό μετάλλιο.”

 

-Είναι νωρίς να μιλήσουμε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο;

“Δεν είναι μακριά το Τόκιο. Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει και θα συνεχιστεί. Με σκληρή προπόνηση και καλή προετοιμασία θα τα καταφέρουμε να έχουμε επιτυχίες και στους Ολυμπιακούς.”

 

-Έχεις στο μυαλό σου να καταρρίψεις το 8.40 του Κώστα Κουκοδήμου;

“Ο Κουκοδήμος ήταν ένας μεγάλος αθλητής. Σίγουρα είναι στόχος μου να καταρρίψω το 8.40. Δουλεύω καλά και πιστεύω ότι σύντομα θα καταφέρω να το πετύχω’.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς