17.4 C
Athens

Τέλος εποχής στη Σίτι: Αποχωρεί ο Κομπανί!

Την αποχώρησή του από την Μάντσεστερ Σίτι ύστερα από 11 χρόνια ανακοίνωσε ο Βενσάν Κομπανί

Έπειτα από 11 ολόκληρα χρόνια γεμάτα τίτλους και διακρίσεις και πάνω από 350 συμμετοχές, ο Βενσάν Κομπανί «αποχαιρετάει» την αγαπημένη του Σίτι, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος.

Ο σπουδαίος Βέλγος κεντρικός αμυντικός, επιβεβαίωσε πως αποχωρεί από τους «πολίτες» μετά τον νικηφόρο (6-0) τελικό του κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στη Γουότφορντ, το οποίο ήταν και το τελευταίο του παιχνίδι με τους πρωταθλητές.

Πιο συγκεκριμένα είπε: «Όσο δύσκολο κι αν είναι, έχει έρθει η ώρα να φύγω. Και τι σεζόν για να το κάνω. Δεν αισθάνομαι τίποτε άλλο παρά ευγνωμοσύνη. Είμαι ευγνώμων σε όλους εκείνους που με στήριξαν σε ένα ξεχωριστό ταξίδι, σε μια πολύ ιδιαίτερη ομάδα. Θυμάμαι την πρώτη μέρα, τόσο ξεκάθαρη όσο θυμάμαι την τελευταία. Θυμάμαι την απεριόριστη καλοσύνη που έλαβα από τους ανθρώπους του Μάντσεστερ. Ποτέ δεν θα ξεχάσω πως όλοι οι οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι παρέμειναν πιστοί σε μένα και σε καλές εποχές και ιδιαίτερα κακές στιγμές. Ενάντια σε ότι με ταλαιπώρησε, με υποστήριζαν πάντα και με ενέπνευσαν να μην εγκαταλείψω ποτέ. Ο Σέιχ Μανσούρ άλλαξε τη ζωή μου και τη ζωή όλων των οπαδών του συλλόγου από όλον τον κόσμο, γι ‘αυτό θα είμαι πάντα ευγνώμων. Ένα «μπλε έθνος» προέκυψε και αμφισβήτησε την καθιερωμένη τάξη των πραγμάτων, κάτι που βρίσκω φοβερό. Ήταν πολύ σημαντικές οι συμβουλές και η ηγετικότητα ενός καλού ανθρώπου όπως ο Καλντούν Αλ Μουμπάρακ. Η Μάντσεστερ Σίτι δεν θα μπορούσε να είναι σε καλύτερα χέρια».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς