18.1 C
Athens

ΕΠΙΣΗΜΟ: Παρελθόν ο Ουζουνίδης, ο Χιμένεθ stand by!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Μαρίνο Ουζουνίδη και απομένει να φανεί αν ο άνεργος Μανόλο Χιμένεθ θα κάνει μια ακόμη επιστροφή

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποτελεί πλέον παρελθόν από την ΑΕΚ, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση πριν από λίγα λεπτά. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκανε δεκτή την παραίτηση του Έλληνα τεχνικού και πλέον η Ένωση αναζητά τον αντικαταστάτη του!

Ο πρώην πια προπονητής της ΑΕΚ προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Ευχαριστώ την ΑΕΚ για την τιμή που μου έκανε να μου αναθέσει την τεχνική της ηγεσία. Είμαι ικανοποιημένος, που καταφέραμε να προκριθούμε  στους ομίλους του Champions League με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το club.

Επειδή όμως η πορεία στο πρωτάθλημα κρίνεται ως μη αναμενόμενη (παρά το γεγονός της διαφοράς του ενός βαθμού στη βαθμολογία σε σχέση με πέρυσι στο ίδιο διάστημα) και λόγω του γενικότερου κλίματος, που έχει διαμορφωθεί, θεωρώ καλύτερο για το club να αποχωρήσω. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα και στους ποδοσφαιριστές για τη συνέχεια».

Οι ευχαριστίες της ΑΕΚ

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κ. Μαρίνο Ουζουνίδη για τη μέχρι σήμερα συνεργασία μας, για την προσφορά του και βεβαίως για το γεγονός ότι υπό τη δική του τεχνική καθοδήγηση η ομάδα μας επέστρεψε, μετά από δώδεκα χρόνια, στους ομίλους του UEFA Champions League. Κατέχει, πλέον, τη δική του θέση στην Iστορία της ΑΕΚ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Φήμες για νέα επιστροφή Χιμένεθ!

Θα γίνει ο Μανόλο Χιμένεθ… Τάκηθ Λεμόνιεθ; Σύμφωνα με κάποια σενάρια, είναι πιθανό ο άνεργος Ισπανός τεχνικός να γίνει ο διάδοχος του Ουζουνίδη, σε μια ακόμη επιστροφή στην ΑΕΚ μετά την προηγούμενη πανηγυρική παρουσία του και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς