17.7 C
Athens

Τα πρώτα «κλικς» του Τσάβι ως προπονητής της Μπαρτσελόνα

Η «πρώτη» του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα είναι γεγονός. Ο θρύλος των Καταλανών επέστρεψε σπίτι του και πλέον μένει να φανεί αν το «μαγικό του ραβδάκι» μπορεί να αλλάξει τα πάντα σε μία ομάδα που μοιάζει με «φάντασμα» του καλού της εαυτού.

https://athlosnews.gr/o-archigos-epestrepse-spiti-tou-i-proti-yposchesi-tou-tsavi-deichnei-polla-gia-tin-bartselona-tis-neas-epochis/

Πάντως, στα λόγια της επιστροφής του ο Ισπανός τεχνικός έμεινε στην καλή διάθεση που υπάρχει από τον ίδιο και τη διοίκηση των «Μπλαουγκράνα» προκειμένου να αλλάξει το κλίμα και η ομάδα να επιστρέψει στις επιτυχίες του πρόσφατου παρελθόντος, τότε που ο τωρινός της προπονητής οργάνωνε τα πάντα με τέλεια αρμονία εντός των τεσσάρων γραμμών.

Στην πρώτη του προπόνηση με τους νέους του παίκτες, σε ένα μέρος που γνωρίζει καλύτερα από το σπίτι του, ο Τσάβι ήταν χαμογελαστός, το ίδιο και οι ποδοσφαιριστές των Καταλανών (όσοι έμειναν πίσω μετά τις κλήσεις των εθνικών ομάδων) και η επόμενη μέρα στο Καμπ Νου έχει μία βέβαια παράμετρο. «Δεν μπορεί να είναι χειρότερη από την προηγούμενη».

Δείτε «κλικς» από την πρώτη προπόνηση της Μπάρτσα υπό τις οδηγίες του Τσάβι:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς