23.2 C
Athens

«Συμφώνησε και πάει Βελιγράδι ο Πάντερ»

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η υπόθεση του Κέβιν Πάντερ. Ο Αμερικανός που στα τελευταία παιχνίδια ήταν παροπλισμένος από τον Κεστούτις Κεμζούρα κι έμενε εκτός δωδεκάδας από τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού στη Euroleague, καταλήγει στον Ερυθρό Αστέρα όπου θα ανταμώσει εκ νέου με τον προπονητή που είχε στην ΑΕΚ, τον Ντούσαν Σάκοτα.

Τα δημοσιεύματα στη Σερβία -με κύριο αυτό της Novosti- (24/12) κάνουν λόγο για συμφωνία μεταξύ του σέρβικου συλλόγου και του Ολυμπιακού, ενώ ο παίκτης σύμφωνα με όσα έχουν γραφτεί, έχει δώσει τα χέρια του προκειμένου να κάνει ένα… ριστάρτ και να αναζητήσει τον καλό του εαυτό, αφού στην ελληνική ομάδα δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά. Υπενθυμίζουμε πως ο Πάντερ είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο το καλοκαίρι με τους Ερυθρόλευκους.

Εφόσον επισημοποιηθεί η έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών, τότε ο παίκτης θα έχει δικαίωμα στα παιχνίδια του Ερυθρού Αστέρα στην Αδριατική Λίγκα, ενώ δικαίωμα συμμετοχής στη Euroleague θα έχει με την έναρξη του δεύτερου γύρου. Στον Ολυμπιακό ο Αμερικανός γκαρντ σημείωσε 6.8 πόντους και μάζεψε 1.9 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 11′ συμμετοχής.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς