26.5 C
Athens

Super League: Άμεση συνάντηση με ΚΕΔ και πάση θυσία σέντρα στη 17η αγωνιστική

Ολοκληρώθηκε το κρίσιμο ΔΣ της Super League που ξεκίνησε το μεσημέρι της Δευτέρας (30/12, 13:30) με κύριο θέμα συζήτησης την αποχή των διαιτητών και το ομαδικό κώλυμα που δήλωσαν προκειμένου να μην οριστούν σε παιχνίδια των επόμενων αγωνιστικών.

Οι εκπρόσωποι των 12 ομάδων (απουσίαζαν Ολυμπιακός και Λαμία) συζήτησαν για ώρες προκειμένου να βρεθεί λύση και όλοι συμφώνησαν πως πάση θυσία πρέπει να γίνει σέντρα στη 17η αγωνιστική που είναι προγραμματισμένη για το προσεχές σαββατοκύριακο (3/1 και 4/1). Για να γίνει αυτό όμως θα πρέπει να βρεθεί λύση στο θέμα των διαιτητών.

Έτσι, συμφώνησαν όλοι να συσταθεί μια επιτροπή που θα επιδιώξει άμεσα συνάντηση με ΚΕΔ και ΕΠΟ για να επιλυθεί το ζήτημα και να διεξαχθούν κανονικά τα παιχνίδια ώστε να μην υπάρξουν περαιτέρω αναβολές. Στο τραπέζι έπεσε και το -ακραίο μέχρι στιγμής- σενάριο να διευθύνουν τα ματς ξένοι διαιτητές. Από τη συνάντηση θα εξαρτηθεί το τί μέλλει γενέσθαι.

Υπενθυμίζουμε πως η ΠΑΕ Ολυμπιακός διατηρεί σκληρή στάση και δεν παρευρέθηκε εκπρόσωπος της στο ΔΣ, καθώς επιθυμεί άμεσα ριζικές αλλαγές σε ΚΕΔ και ΕΠΟ.

Θυμίζουμε το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής

Σάββατο 4/1

17:15 ΟΦΗ – Βόλος

19:30 Άρης – ΠΑΟΚ

20:00 Ατρόμητος – Αστέρας

Κυριακή 5/1

15:00 ΑΕΚ – Παναιτωλικός

17:15 Ξάνθη – ΑΕΛ

17:15 Πανιώνιος – Λαμία

19:30 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς