18.4 C
Athens

Στις 7 μέρες η καραντίνα των εμβολιασμένων παικτών στη Euroleague!

Η Euroleague ανακοίνωσε τις αλλαγές που ψήφισαν οι ομάδες στο νέο πρωτόκολλο της διοργάνωσης, με την καραντίνα των εμβολιασμένων αθλητών να μειώνεται στη μία εβδομάδα

Η Euroleague αναθεώρησε το πρωτόκολλο που θα ακολουθεί από δω και στο εξής η διοργάνωση λόγω της απότομης αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού που προκαλεί η μετάλλαξη Όμικρον.

Οι 11 ομάδες (μαζί με Βιλερμπάν και Μπάγερν) ψήφισαν από κοινού για αλλαγές προκειμένου να μην υπάρξουν περισσότερες αναβολές που θα σημάνει και πρόβλημα στις διαθέσιμες ημερομηνίες για τον νέο ορισμό των αγώνων.

https://athlosnews.gr/olybiakos-dodeka-ta-krousmata-synechizetai-i-diaspora-tou-koronoiou/

Το 93% των μελών όλων των ομάδων είναι εμβολιασμένο σύμφωνα με την ενημέρωση της διοργανώτριας Αρχής και οι αλλαγές αφορούν κυρίως στη μείωση των ημερών καραντίνας. Οι εμβολιασμένοι αθλητές αντί για 14 μέρες θα μπαίνουν σε καραντίνα για 7, κάτι που δεν θα ισχύει για τους ανεμβολίαστους.

Παράλληλα, παραμένει το όριο των 8 παικτών για να διεξαχθεί μια αναμέτρηση με την εξής τροποποίηση: Εφόσον ο ένας εξ αυτών είναι ανεμβολίαστος, τότε η ομάδα θα μπορεί να υπολογίζει σε επτά μόλις παίκτες.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς