16.2 C
Athens

Sold out μέσα σε λίγες ώρες το Game 5 του Ολυμπιακού με τη Μονακό στο ΣΕΦ!

Ερυθρόλευκο αμόκ για τον «τελικό» με τη Μονακό, τα εισιτήρια του Game 5 έκαναν φτερά μέσα σε λίγες ώρες από την κυκλοφορία τους

Δεν συμπληρώθηκαν καν 12 ώρες από όταν κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τη Μονακό στο ΣΕΦ το βράδυ της Τετάρτης. Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν στο 5ο ματς να κλειδώσουν την πρόκριση στο Final Four του Βελιγραδίου και ο κόσμος θα δώσει δυναμικό παρών αφού ήδη ανακοινώθηκε sold out!

Τα εισιτήρια έκαναν… φτερά αφού από το πρωί της Κυριακής που κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια ο κόσμος στήθηκε στις ουρές των εκδοτηρίων ή προσπάθησε να κλείσει μέσω internet ένα μαγικό χαρτάκι. Τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν και πλέον ο κόσμος του Ολυμπιακού θα βοηθήσει την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα σε ένα πραγματικό… καμίνι στο ΣΕΦ!

«SOLD OUT! Μέσα σε λίγες ώρες από την κυκλοφορία τους τα εισιτήρια για την 5η αναμέτρηση των πλέι οφ της Ευρωλιγκας με την Μονακό ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ! Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

ΟΛΟΙ μαζί για την πρόκριση!», αναφέρει η ΚΑΕ Ολυμπιακός που περιμένει πλέον τον κόσμο να δώσει τον παλμό και να σπρώξει την ομάδα στο Βελιγράδι!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς