22.4 C
Athens

Σοκάρει ο Λαρεντζάκης: Χάρισα πολλά λεφτά στην ΑΕΚ και χθες μου είπαν να βρω κρύα τη μάνα μου (pics)

Με ανάρτησή του στο instagram, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης αποκάλυψε τα όσα εμετικά εκτυλίχθηκαν σε βάρος του χθες στα Άνω Λιόσια, υπενθυμίζοντας μεταξύ άλλων ότι χάρισε πολλά χρήματα στη Νέα ΚΑΕ ΑΕΚ 2014

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ήταν ένα από τα πρόσωπα του χθεσινού θρίλερ στα Άνω Λιόσια. Όχι μόνο για τη σπίθα που έδωσε στον Ολυμπιακό με δυο μεγάλα τρίποντα όταν το ματς άρχισε να μοιάζει χαμένο, αλλά και για το γεγονός πως βρέθηκε στο στόχαστρο οπαδών αλλά και παραγόντων της ΑΕΚ.

https://athlosnews.gr/aek-olybiakos-epithesi-me-boukalia-kai-ntou-chouligkanon-sti-fysouna/

Με δήλωσή του στο Instagram, ο Λαρεντζάκης υπενθύμισε σε παράγοντες και οπαδούς της Νέας ΚΑΕ ΑΕΚ 2014 ότι χάρισε χρήματα στην ομάδα των 17 ban φεύγοντας το 2019, αποκαλύπτοντας ότι «οπαδός της ομάδας που συνόδευε παράγοντα της ΑΕΚ» του «ευχήθηκε» να πεθάνει η μάνα του και να τη βρει κρύα όταν γυρίσει σπίτι. Ο εμετός στα ελληνικά γήπεδα μπάσκετ συνεχίζεται, ακόμα και στην εποχή της πανδημίας…

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Γιαννούλη Λαρεντζάκη:

 

«Από την ώρα που μπήκα χθες στο γήπεδο άκουγα να με βρίζουν και να λένε πολλά. Πάρα πολλά. Κανένα πρόβλημα. Προσπαθούσα να κάνω τη δουλειά μου και να βοηθήσω την ομάδα που αγωνίζομαι.

Στο τέλος του αγώνα ήρθε ένας φίλος της ΑΕΚ μαζί με έναν παράγοντα της ομάδας και με έβριζαν χυδαία. Ούτε εκεί απάντησα, μέχρι τη στιγμή που γύρισε και μου είπε ο φίλος της ΑΕΚ να πεθάνει η μάνα μου και να τη βρω κρύα όταν γυρίσω σπίτι.

Εκεί ξεχείλισε το ποτήρι κι αντέδρασα στη φυσούνα μόνο προς το συγκεκριμένο άτομο. Με την ΑΕΚ πέρασα τρία χρόνια και κέρδισα τίτλους, προσπαθώντας για το καλύτερο. Χάρισα πολλά χρήματα και δεν προσέφυγα στα δικαστήρια για να μην δημιουργήσω πρόβλημα. Πραγματικά λυπάμαι όσοι λένε ότι εγώ προκάλεσα και το λένε αυτοί που ξέρουν καλά τι έχουν κάνει. Αυτοί που θεωρούν τους εαυτούς τους πιο σημαντικούς από την ομάδα και τους αθλητές».

Λαρεντζάκης απειλές ΑΕΚ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς