18 C
Athens

Σίξερς – Μπακς 105-109: Επική ανατροπή στην παράταση με υπογραφή του εντυπωσιακού Γιάννη! (vid)

Επική ανατροπή έκαναν οι Μιλγουόκι Μπακς μέσα στην έδρα των πρωτοπόρων Φιλαδέλφεια Σίξερς.

Μετά από ένα τραγικό πρώτο ημίχρονο (σημείωσαν 31 πόντους που είναι αρνητικό ρεκόρ) και με την διαφορά στο -19, κατάφεραν να επιστρέψουν και να πάρουν τελικά τη νίκη στην παράταση με 109-105 με μπροστάρη (ποιον άλλον) τον MVP Giannis!

Στο πρώτο ημίχρονο όλα πήγαιναν στραβά για τα «Ελάφια», ωστόσο η μοίρα του αγώνα κρίθηκε στο τέλος.

Μετά τα πρώτα πέντε λεπτά της τρίτης περιόδου οι Μπακς άρχισαν την αντεπίθεση και έφτασαν να προηγούνται με 7 (91-84) 40 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του αγώνα. Σε εκείνο το σημείο πήγαν να τα τινάξουν όλα στον αέρα, καθώς δέχτηκαν τρία τρίποντα, με αποτέλεσμα να πάει το ματς στην παράταση. Εκεί ανέλαβε δράση ο φοβερός Αντετοκούνμπο ο οποίος με ένα τρίποντο έβαλε ταφόπλακα στην Φιλαδέλφεια, πετυχαίνοντας μία τεράστια νίκη, αν αναλογιστεί κανείς το πόσο τραγικοί ήταν στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στους πρωτοπόρους της Ανατολής.

Ο Αντετοκούνμπο μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο, τελείωσε  το ματς με 32 πόντους (13/22 σουτ με ένα τρίποντο και 5/8 βολές), 15 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 6 λάθη. Ο Ντι Βιτσέντζο σημείωσε 20 πόντους, ενώ πολύτιμα ήταν τα τρίποντα του Λόπεζ στην 3η και 4η περίοδο (14π.).

ΔΕΙΤΕ ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΜΠΑΚΣ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς