18.7 C
Athens

Σερβικά ΜΜΕ: Πώς ανακαλύπτει αυτά τα ταλέντα ο Ολυμπιακός;

Τα σερβικά Μέσα Ενημέρωσης συνεχίζουν να αποθεώνουν τον Νίκολα Τσούμιτς, ο οποίος είχε μία εξαιρετική πορεία με την Ραντνίσκι και πλέον ετοιμάζεται να διεκδικήσει μία θέση στον Ολυμπιακό.

Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «mondo.rs», αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια τόσο στον Τσούμιτς, όσο και στον Ραντζέλοβιτς, ο οποίος από πέρυσι το καλοκαίρι έχει κερδίσει τη θέση του στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Παράλληλα, στο δημοσίευμα ο συντάκτης αναρωτιέται πως γίνεται οι Ερυθρόλευκοι να ανακαλύπτουν αυτά τα ταλέντα, πριν καν καταφέρουν και δείξουν στη χώρα τους το ποιόν τους.

Τη φετινή σεζόν ο Τσούμιτς ήταν εκπληκτικός με 16 γκολ και 5 ασίστ σε 27 αγώνες με την Ραντνίτσκι, ενώ από τότε που έκλεισε τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό σε 14 παιχνίδια μετρούσε ισάριθμα γκολ και ήταν ανάμεσα στους κορυφαίους σκόρερ του πρωταθλήματος.

Πάντως, η απάντηση στο αρχικό ερώτημα είναι πολύ απλή και σύντομη. Το σκάουτινγκ του Ολυμπιακού, ειδικά τα τελευταία χρόνια λειτουργεί άψογα και έχει ως πρότυπα τα τμήματα σκάουτινγκ των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς