17.8 C
Athens

Σενάρια για Λαρεντζάκη και Ολυμπιακό

Η φημολογία που συνδέει τον ελεύθερο πλέον Γιαννούλη Λαρεντζάκη με τον Ολυμπιακό, ολοένα και μεγαλώνει

Μετά από μια τριετία ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ και ο Έλληνας γκαρντ αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μάλιστα, ο ίδιος μοιάζει κάτι παραπάνω από πρόθυμος να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Euroleague, την ίδια ώρα που υπάρχει έντονη φημολογία πως ο παίκτης βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Λαρεντζάκη συνδέεται με τον Ολυμπιακό. Το σίγουρο είναι πως η επιθυμία του παίκτη να αποχωρήσει από την Ένωση χαρίζοντας τα οφειλόμενα, έναν χρόνο πριν τη λύση του συμβολαίου του, δεν μπορεί να είναι και τόσο… τυχαία. Ο πρώην πια παίκτης ΑΕΚ έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων, αλλά το όνομα των Πειραιωτών είναι το πιο ιντριγκαδόρικο.

Βέβαια, οι Ερυθρόλευκοι θεωρητικά έχουν κλείσει τις κινήσεις στην περιφέρεια (και στο ρόστερ τους), ωστόσο οι καλοί Έλληνες παίκτες αυτής της ηλικίας (26) σπανίζουν, ενώ μετά τις τελευταίες ανακατατάξεις και την αποχώρηση γηγενών παικτών δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς