22.2 C
Athens

«Ρενάτα γερά με τσαμπουκά»: Μια φανέλα για την καρκινοπαθή φίλη του Πανιωνίου

Οι παίκτες του Πανιωνίου έδειξαν πως είναι κοντά στην οπαδό της ομάδας τους που δίνει μεγαλύτερη μάχη της ζωής της κόντρα στον καρκίνο

Ο Ήφαιστος Λήμνου ανάγκασε τον Πανιώνιο να αποχαιρετήσει με ήττα (76-93) το ιστορικό κλειστό της οδού Αρτάκης και σ’ αυτό το παιχνίδι για τη Basket League εκτυλίχθηκαν πολύ όμορφες στιγμές. Βλέπετε, οι «κυανέρυθροι» χάρισαν μια φανέλα στην Ρενάτα που δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της κόντρα στον καρκίνο. Σ’ αυτή είχαν υπογράψει όλοι οι παίκτες του συλλόγου. Με τον κόσμο να αποθεώνει την οπαδό του Πανιωνίου, δίνοντάς της δύναμη και κουράγιο, φωνάζοντας: «Ρενάτα γερά με τσαμπουκά».

Ρενάτα

«Σαν να περνάω γρίπη, έτσι θα νικήσω τον καρκίνο»

Η Ρενάτα, μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, το πανό του ΟΦΗ αλλά και τα όνειρά της που συνδέονται άμεσα με τους «κυανέρυθρους». «Σαν να περνάω γρίπη, έτσι θα νικήσω τον καρκίνο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε τις δηλώσεις της Ρενάτας στα κανάλια του Novasports.

«Αρχικά το παλεύω γιατί είμαι “πάνθηρας”. Έχω την οικογένεια και τους φίλους μου δίπλα μου, που με βοηθάνε πάρα πολύ σε αυτή την κατάσταση. Είναι όλα θέμα ψυχολογίας.»

Για το πανό του ΟΦΗ: «Δεν γνώριζα για το πανό που θα σήκωναν οι φίλαθλοι του ΟΦΗ. Έχω πολλούς φίλους στο Ηράκλειο. Μου είχαν στείλει κάποιοι φίλοι του Πανιωνίου που ήταν στο γήπεδο για το πανό, με είχαν ενημερώσει, πριν το δείξει η τηλεόραση. Ήταν κάτι το οποίο δεν το περίμενα, είχε ένα πάρα πολύ θετικό μήνυμα για την ασθένεια αυτή. Με βοήθησε πολύ ψυχολογικά όλο αυτό».

Για τον Πανιώνιο: «Όσο με πληγώνει, τόσο με πωρώνει. Αν ήθελα πρωταθλήματα, κύπελλα και άλλα θα γινόμουν ομάδα του ΠΟΚ. Εγώ ομάδα του ΠΟΚ δεν είμαι».

Για τις φανέλες που πήρε από τις ομάδες του Πανιωνίου σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ: «Μου την έδωσε ο Κόρμπος και με τιμάει πάρα πολύ αυτό. Μου έδωσαν και τα παιδιά του μπάσκετ μία φανέλα. Αλλά δυστυχώς με πονάει που ηττηθήκαμε και στο δύο ματς…».

Για την κατάσταση της υγείας της: «Αν έχεις καλή ψυχολογία, αυτός είναι ο εχθρός του καρκίνου. Εγώ το περνάω σαν να περνάω γρίπη. Έτσι το έχω στο μυαλό μου. Έτσι σκοπεύω να τον νικήσω και θα τον νικήσω».

Για τα όνειρα της: «Να πάρουμε το Κύπελλο!».

Όπως είπαμε στον αγώνα του ΟΦΗ με τον Πανιώνιο για τη Super League πανό συμπαράστασης είχαν ανεβάσει οι φίλοι της κρητικής ομάδας, κάτι που είχε επαινέσει ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου των «κυανέρυθρων», Γιώργος Μπιτσικώκος:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς