23.4 C
Athens

Ρεάλ – Παναθηναϊκός 76-66: Τον λυπήθηκε…

Μόνο στο δεύτερο ημίχρονο έκανε την εμφάνιση του στη Μαδρίτη ο Παναθηναϊκός των σημαντικών απουσιών (Παπαπέτρου και Παπαγιάννη), απέναντι σε μια Ρεάλ που είχε μοναδική απουσία αυτή του Λαπροβίτολα. Οι Μαδριλένοι με… σβηστές μηχανές επικράτησαν με 76-66 και έχασαν με τραυματισμό τον Κάρολ.

Σε μια έδρα που είχε ούτως ή άλλως πολύ κακή παράδοση, ο Παναθηναϊκός έκανε τη ζωή του δυσκολότερη με την άμυνα που (δεν) έπαιξε στα πρώτα λεπτά. Ο Τέιλορ έκανε ό,τι ήθελε στην πρώτη περίοδο με 4/4 δίποντα και η διαφορά έφτασε από νωρίς σε διψήφιο αριθμό (16-6). Η αστοχία του Νέντοβιτς από τα 6,75 μ. έπαιξε ρόλο στην επιθετική αδράνεια του τριφυλλιού, ενώ όποτε… κατέρρεε η άμυνα, η Ρεάλ σκόραρε με ευκολία.

ΤΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΤΕΪΛΟΡ

 

Ο Κοζέρ με 3/3 τρίποντα και η εξαιρετική εμφάνιση του Ντεκ στο πρώτο μέρος εκτόξευσαν τη διαφορά στους 22 στο φινάλε του πρώτου μέρους. Παρόλα αυτά, το τριφύλλι αντέδρασε στο τρίτο δεκάλεπτο. Μείωσε σταδιακά τη διαφορά και σε συνδυασμό με το σοκ που υπέστη η ομάδα του Λάσο από τον τραυματισμό του Κάρολ στον αστράγαλο, μείωσαν τη διαφορά στους 14.

Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΟΛ

Στο τέταρτο δεκάλεπτο η Ρεάλ τράβηξε φρένο και η ομάδα του Κάτας που είδε το ρεκόρ της να πέφτει στο 7-14, μείωσε στους οχτώ με τους πέντε σερί πόντους του Νέντοβιτς.

Ντεκ και Αλοθέν με 20 και 13 πόντους αντίστοιχα ήταν οι κορυφαίοι για τους Ισπανούς, την ώρα που οι Πράσινοι είχαν πρώτο σκόρερ τον Νέντοβιτς με 18 πόντους.

 

Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΕ ΦΟΣΤΕΡ, ΜΠΟΧΩΡΙΔΗ ΚΑΙ ΚΑΣΕΛΑΚΗ

 

Τα δεκάλεπτα: 25-12, 49-27, 64-50, 76-66.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς