16.1 C
Athens

Προτεραιότητα ο Ντε Λιχτ για την Μπαρτσελόνα

Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός του Άγιαξ είναι ο πρώτος μεταγραφικός στόχος των «μπλαουγκράνα», οι οποίοι βλέπουν στο πρόσωπο του τον Πικέ του μέλλοντος

Με μικρά αλλά σημαντικά βήματα προχωρά η Μπαρτσελόνα στην προσπάθεια απόκτησης του Ολλανδού κεντρικού αμυντικού Ματχάις Ντε Λιχτ. Ο 19χρονος είναι ο πρώτος στόχος του τεχνικού διευθυντή της Μπαρτσελόνα, Ερίκ Αμπιντάλ και δεν αποκλείεται να κατατεθεί πρόταση στον Άγιαξ τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Η «μπλαουγκράνα» διοίκηση θεωρεί ότι ο Ολλανδός έχει το στυλ παιχνιδιού που «κουμπώνει» 100% στην ομάδα, ενώ παράλληλα η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και ει δυνατόν του συγκεκριμένου καθίσταται κάτι παραπάνω από αναγκαία.

Στο παιχνίδι Βέλγιο-Ολλανδία που θα γίνει στις 16/10 η Μπαρτσελόνα θα έχει σκάουτερ για να παρακολουθήσει εκ νέου τον στόπερ του Άγιαξ, ενώ ο παίκτης φημολογείται πως επιθυμεί να φορέσει την φανέλα της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε. Οι πρωταθλητές Ολλανδίας τον κοστολογούν στα 70 εκατομμύρια ευρώ λόγω ηλικίας, ποιότητας και υψηλού ανταγωνισμού από αγγλικούς και ισπανικούς συλλόγους.

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας SPORT:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς