17.2 C
Athens

Πιο κοντά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι: Άναψε το πράσινο φως η Αλ Σαντ

Η ομάδα από το Κατάρ επιτρέπει στον Καταλανό να αποχωρήσει για να αναλάβει τον αγαπημένο του σύλλογο - Ποιοι οι δύο όροι που θέτει η Αλ Σαντ σύμφωνα με τα καταλανικά Μέσα

Όλο και πιο κοντά στην Μπαρτσελόνα βρίσκεται ο Τσάβι, καθώς σύμφωνα με τα καταλανικά Μέσα, η Αλ Σαντ έχει ανάψει το πράσινο φως για την αποχώρηση του Καταλανού προπονητή προκειμένου εκείνος να επιστρέψει στον αγαπημένο του σύλλογο ως διάδοχος του Ρόναλντ Κούμαν.

Οι διοικούντες τον σύλλογο από το Κατάρ αποφάσισαν να μη «δυσκολέψουν» τη ζωή του Τσάβι και να τον αφήσουν να αποχωρήσει παρότι διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το 2023.

Η Mundo Deportivo υποστηρίζει πως η Αλ Σαντ θέτει δύο όρους τόσο απέναντι στον Καταλανό όσο και στην Μπαρτσελόνα.

Όσον αφορά στον Τσάβι, να παραμείνει στον σύλλογο για τα επόμενα δύο παιχνίδια (το δεύτερο στις 3 Νοεμβρίου απέναντι στη δεύτερη της βαθμολογίας Αλ Ντουχαΐλ) ώστε να έχει και χρόνο να βρει τον αντικαταστάτη, ενώ όσον αφορά στην Μπαρτσελόνα, να δεχθεί να δώσει φιλική αναμέτρηση μελλοντικά στην Ντόχα απέναντι στον αραβικό σύλλογο.

Σημειώνεται πως η Μπαρτσελόνα θα ήθελε να έχει τον Τσάβι στον πάγκο της στην εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου την προσεχή Τρίτη (2/11) ωστόσο δύσκολα θα συμβεί κάτι τέτοιο και το πιθανότερο είναι ο 41χρονος να ντεμπουτάρει απέναντι στη Θέλτα στο Βίγο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς