18.8 C
Athens

Παρουσίασε συμπτώματα δηλητηρίασης ο Αμπράμοβιτς μετά από συνάντησή του με Ουκρανούς ειρηνευτές

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Βρετανία ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς και Ουκρανοί διαπραγματευτές ειρήνης «δηλητηριάστηκαν» και έφυγαν με το «ξεφλούδισμα του δέρματός» τους μετά από ειρηνευτικές συνομιλίες με τη Ρωσία στο Κίεβο στις 3 Μαρτίου

Σε μία χρονιά που ήδη τα έχουμε δει όλα, τίποτα δεν μας προκαλεί εντύπωση. Ούτε καν η είδηση πως επιχείρησαν να δηλητηριάσουν έναν από τους ισχυρότερους άνδρες της Ρωσίας και πρώην ιδιοκτήτη της Τσέλσι, Ρόμαν Αμπράμοβιτς!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Βρετανία και όπως αναφέρει η «Mirror» ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς και Ουκρανοί διαπραγματευτές ειρήνης «δηλητηριάστηκαν» και έφυγαν με το «ξεφλούδισμα του δέρματός» τους μετά από ειρηνευτικές συνομιλίες με τη Ρωσία στο Κίεβο στις 3 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα η «Wall Street Journal» αναφέρει ότι τα συμπτώματα ξεκίνησαν μετά από συνάντηση στην ουκρανική πρωτεύουσα με σκοπό την εξεύρεση ειρηνευτικής συμφωνίας για τον τερματισμό του πολέμου.

Η φερόμενη επίθεση με σκοπό την δηλητηρίαση αποδίδεται σε σκληροπυρηνικούς στη Μόσχα, οι οποίοι ανέφεραν ότι ήθελαν να σαμποτάρουν τις συνομιλίες που είχαν ως σκοπό τους τη λήξη των στρατιωτικών επιχειρήσεων της Ρωσίας σε πόλεις της Ουκρανίας.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως μετά τη συνάντηση στο Κίεβο, ο Αμπράμοβιτς, όπως και άλλα δύο μέλη της αποστολής, υπέφεραν από κόκκινα μάτια, δάκρυα που προκαλούν πόνο, όπως και ξεφλούδισμα δέρματος σε πρόσωπο και χέρια!

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς