16.2 C
Athens

Παράταση με νικητή το Περιστέρι

Τρομερό παιχνίδι στο γήπεδο του Περιστερίου, με την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη να νικά την Κύμη στη παράταση με φοβερή ανατροπή (94-93)

Παιχνίδι για γερά στομάχια μεταξύ του Περιστερίου και της Κύμης, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν ονειρική πρώτη περίοδο και το παιχνίδι να οδηγείται στην παράταση.

Η Κύμη έκανε ένα ονειρικό πρώτο δεκάλεπτο και μπλόκαρε όλο το παιχνίδι του Περιστερίου. Οι φιλοξενούμενοι σε δέκα λεπτά έκαναν ένα σερί 17-31 και πήραν ξεκάθαρο προβάδισμα.

Όμως, η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη το γύρισε και έπαιξε καλύτερη άμυνα απαντώντας με δική της διαφορά 22-14 για το 39-45.

Στη τρίτη περίοδο, οι δύο ομάδες με φοβερά ποσοστά στα σουτ τριών πόντων πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκορ και με σερί 20-20 το παιχνίδι έγινε ντέρμπι.

Στη τελευταία περίοδο, οι μεν με τους Μπέντιλ-Χάροου και οι δε με τους Σάγκς-Χόρτον προσέφεραν άφθονο θέαμα για να οδηγηθεί το παιχνίδι στην παράταση.

Εκεί, η Κύμη έκανε σωστές επιλογές, αλλά η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη έκανε επική ανατροπή και με το τελικό σουτ έγραψε το 94-93. Επική είπαμε; Γράψτε λάθος: ο γνωστός και μη εξαιρετέος Χρήστος Παναγιώτου έδρασε για ακόμα μια φορά, βιάζοντας κανονισμούς και λογική προκειμένου να νικήσει το Περιστέρι…

Τα δεκάλεπτα: 17-31, 39-45, 59-65, 80-80, 94-93 (παρ)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς