19.5 C
Athens

ΠΑΟΚ Β’ – Ολυμπιακός Β’ 1-0: Οι Ασπρόμαυροι πήραν το ντέρμπι με τον Πανίδη (vid)

Ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου στην Καλλιθέα πήρε ο ΠΑΟΚ Β’ στο ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον Ολυμπιακό Β’.

Με τον Πανίδη να σκοράρει στο 62′ σε μια σέντρα-σουτ που αιφνιδίασε τον Καραργύρη, οι Ασπρόμαυροι άρπαξαν το τρίποντο (1-0) και ανέβηκαν στη βαθμολογία. Το ντέρμπι των δύο ομάδων είχε καλό ρυθμό παρότι οι ευκαιρίες δεν ήταν πολλές μπροστά από τις δύο εστίες.

Οι Ασπρόμαυροι έψαξαν το γκολ από τα πρώτα λεπτά και έχασαν ευκαιρίες με τον Τσαούση, την ώρα που οι Ερυθρόλευκοι είχαν τη δική τους καλή στιγμή με τον Τσέλιο στην αντεπίθεση. Ο Πινακάς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ από τη σέντρα του Αποστολόπουλου.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ Β’ να έχει περισσότερη ενέργεια και να απειλεί πρώτα με την κεφαλιά του Πανίδη (απομάκρυνε με το ένα χέρι ο Καραργύρης) και στο 63′ ο ίδιος παίκτης έκανε τη σέντρα σουτ με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και να αιφνιδιάζει τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Β’ που είχε κακή αντίδραση στη φάση.

Το γκολ του Πανίδη ήταν αρκετό για να διατηρήσει ο ΠΑΟΚ Β’ το προβάδισμά του και να το διατηρήσει εύκολα ως το τέλος, παίρνοντας την τρίτη σερί εντός έδρας νίκη του.

ΠΑΟΚ Β’ (Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Αποστολόπουλος, Τάχατος, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Γιαξής, Σαλαμούρας (90+2′ Μελετίδης), Φασίδης (71’ Γκορτεζιάνι), Τσαούσης, Τζίμας (78′ Σμυρλής), Πανίδης (68′ Οντρεαόγκο).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ (Ιμπαγάσα): Καραργύρης, Καρμπόβνικ, Μπαγκαλιάνης, Καλογερόπουλος, Αποστολόπουλος, Σουρλής, Ξενιτίδης, Ντόι (68′ Βοΐλης), Μαρίνος, Τσέλιος (77′ Λιάτσος), Πινακάς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς