20.6 C
Athens

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 5-0: Σαν σε… προπόνηση (vid)

Για μόλις 39 λεπτά άντεξε χωρίς να δεχθεί γκολ στην Τούμπα ο Παναιτωλικός. Ο ΠΑΟΚ μετά τη βαριά ήττα με 3-0 στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ξέσπασε στην ομάδα του Αγρινίου με 5-0.

Το παιχνίδι δεν σηκώνει ιδιαίτερη κριτική, αφού ουσιαστικά η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία είχε το πάνω χέρι από την αρχή μέχρι το τέλος και έκανε τους φιλοξενούμενους να… ρίξουν λευκή πετσέτα από νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο.

Στα πρώτα λεπτά η νευρικότητα των παικτών του ΠΑΟΚ δεν τους επέτρεψε να κυκλοφορήσουν σωστά την μπάλα και να απειλήσουν σωστά την εστία του Στερν. Με εξαίρεση το σουτ του Αουγκούστο δεν φάνηκαν ιδιαίτερα απειλητικοί, ωστόσο στο 39′ βρήκαν τη λύση.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν ψηλά, οι γηπεδούχοι απορρόφησαν την πίεση και στο 39′ βρήκαν δίχτυα. Ο Μουργκ μετά την κάθετη του Ζίφκοβιτς έφυγε από τα δεξιά, ντρίμπλαρε τον Μαλή και με το αριστερό έγραψε το 1-0.

ΤΟ 1-0 ΤΟΥ ΜΟΥΡΓΚ

 

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Αγρινίου που καιγόταν για βαθμούς παράτησε το ματς από τα… αποδυτήρια. Χαρακτηριστική είναι η φάση του 51ου λεπτού όπου ο Σβαμπ ανενόχλητος με κεφαλιά έγραψε το 2-0 από την ασίστ του Ροντρίγκο.

ΤΟ 2-0 ΤΟΥ ΣΒΑΜΠ

 

Από κλέψιμο του Ροντρίγκο στον Αρσούρα στο 57′ προήλθε το 3-0 του Τζόλη με ωραίο πλασέ που έκανε απέναντι από τον Κνετ.

ΤΟ 3-0 ΤΟΥ ΤΖΟΛΗ

 

Τα άλλα δύο τέρματα επιτεύχθηκαν από τον Κάρολ Σφιντέρσκι. Ο Πολωνός φορ στο 61′ σε κενή εστία και μετά από την πάσα του Ελ Καντουρί έγραψε το 4-0, ενώ στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

ΤΟ 4-0 ΤΟΥ ΣΦΙΝΤΕΡΣΚΙ

ΤΟ 5-0 ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΦΙΝΤΕΡΣΚΙ

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 5-0

Σκόρερ: 39′ Μουργκ, 51′ Σβαμπ, 57′ Τζόλης, 61′, 90′ Σφιντέρσκι

Γήπεδο: Τούμπα

Διαιτητής: Ευαγγέλου

Κίτρινες: Αουγκούστο, Περέιρα / Τσιγγάρας, Ντάλσιο

ΠΑΟΚ (Γκαρσία): Ζ. Ζίβκοβιτς, Περέιρα, Βαρέλα, Ίνγκασον, Ροντρίγκο, Αουγκούστο (46′ Ελ Καντουρί), Σβαμπ (78′ Τσιγγάρας), Μουργκ (78′ Νινούα), Α. Ζίβκοβιτς (66′ Λάμπρου), Τζόλης (66′ Ουάρντα), Σφιντέρσκι.

Παναιτωλικός (Δέλλας): Κνετ, Περέιρα, Τσότσαλιτς, Μαλής, Τζανακάκης, Ταχάρ (64′ Λιάβας / 77′ Ντάλσιο), Αρσούρα (64′ Μάζουρεκ), Τσιγγάρας, Αριγίμπι, Μπαρμπόσα (66′ Μανθάτης), Ντίας (66′ Βέργος).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς