24.2 C
Athens

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 0-0: Τον εξουδετέρωσε και τώρα πρέπει να τον νικήσει

Ο ενθουσιασμός του Ολυμπιακού έσβησε μετά το μισάωρο και στη συνέχεια οι Ερυθρόλευκοι αρκέστηκαν στο να βραχυκυκλώσουν τον ΠΑΟΚ, θέλοντας πλέον τη νίκη στο Καραϊσκάκη για να πάρουν την πρόκριση

Στο Καραϊσκάκη θα περιμένει στις 27 Απριλίου τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός και η πρόκριση θα κριθεί εκεί μετά το 0-0 του πρώτου ημιτελικού Κυπέλλου των δύο ομάδων στην Τούμπα! Οι Ερυθρόλευκοι μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό και την επίσκεψη των οργανωμένων οπαδών στο Ρέντη, γνώριζαν πως οι ημιτελικοί Κυπέλλου έχουν ακόμα μεγαλύτερη σημασία αφού θα πρέπει να δώσουν απαντήσεις και ασφαλώς να πάρουν την πρόκριση στον τελικό.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς παρατάχθηκε με τέσσερις αλλαγές συγκριτικά με το ματς με τον Παναθηναϊκό (Μανωλάς, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Τικίνιο) και στο πρώτο ημίωρο είχε τον απόλυτο έλεγχο.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες ταλαιπώρησε αρκετά από τα δεξιά τον ασταθή Σίντκλεϊ και από τα δικά του πόδια ο Μασούρας πρώτα στο 4′ έχασε την ευκαιρία να εκτελέσει στο δεύτερο δοκάρι (έκανε κακό κοντρόλ και πρόλαβε ο Πασχαλάκης) ενώ στη συνέχεια το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Η πίεση του Ολυμπιακού ήταν αποτελεσματική ενώ ο ΠΑΟΚ απείλησε για πρώτη φορά μετά το 32′ με το σουτ του Ζίβκοβιτς να εξουδετερώνεται από τον Βατσλίκ. Κάποια ασπρόμαυρα κόρνερ πέρασαν ανεκμετάλλευτα ενώ από το δεύτερο μέρος οι Ασπρόμαυροι άρχισαν να πιέζουν.

Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου κέρδισαν μέτρα αλλά πραγματικές ευκαιρίες – με εξαίρεση ένα σουτ του Μπίσεσβαρ στο 70′. Ο Ολυμπιακός ήταν συγκεντρωμένος και εξουδετέρωσε τον ΠΑΟΚ που θεωρητικά βρίσκεται στην καλύτερη φάση του στη σεζόν, ωστόσο τώρα θα πρέπει να τον κερδίσει στο Καραϊσκάκη αφού θυμίζουμε πως στο Κύπελλο ισχύει κανονικά το εκτός έδρας γκολ.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Σίντκλεϊ, Κούρτιτς, Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά (66′ Μιτρίτσα), Ζ. Ζίβκοβιτς, Άκπομ (79′ Ολιβέιρα)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά (87′ Κούντε), Μασούρας (90+3′ Βρουσάι), Ροντρίγκες (79′ Καρβάλιο), Τικίνιο (79′ Ελ Αραμπί)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς