23.3 C
Athens

ΠΑΟΚ – Γρανάδα 0-0: Τέλος στο… μαρτύριο

Με μία… χλιαρή εμφάνιση, ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε και τυπικά την Ευρώπη για φέτος. Ο Πάμπλο Γκαρσία έβαλε Λύρατζη και Κούτσια στην ενδεκάδα απέναντι σε μία Γρανάδα που παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές.

Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, οι Ανδαλουσιάνοι τερμάτισαν στη δεύτερη θέση του ομίλου και ο ΠΑΟΚ στην τρίτη έχοντας συνολικά απογοητευτική εικόνα σε έναν όμιλο που ήταν στα μέτρα του.

Η Γρανάδα είχε δύο χαμένα τετ α τετ στο 13′ και στο 22′ χωρίς καν να παίζει με το πόδι πατημένο στο γκάζι. Πρώτα ο Πουέρτας είδε τον Πασχαλάκη να τον σταματά, ενώ στη συνέχεια ο Μολίνα πέρασε τον γκολκίπερ του Δικεφάλου του Βορρά, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι περισσότερο γιατί τον πρόλαβε παίκτης των γηπεδούχων.
Ο ΠΑΟΚ είχε μία μόλις τελική στο πρώτο μέρος και αυτή από στημένη φάση: Ο Μουργκ εκτέλεσε το φάουλ, ο Ααρόν δεν υπολόγισε σωστά και έκανε κακή έξοδο με αποτέλεσμα ο Βαρέλα να πάρει την κεφαλιά και να στείλει την μπάλα στο δοκάρι.

 

Ο Γκαρσία με αλλαγές προσπάθησε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του στο δεύτερο μέρος, ωστόσο δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά. Εξαίρεση η τελευταία φάση του αγώνα όπου ο Σφιντέρσκι με πλασέ έστειλε την μπάλα άουτ μέσα από τη μικρή περιοχή!

 

 

ΠΑΟΚ – ΓΡΑΝΑΔΑ 0-0

Γήπεδο: Τούμπα

Διαιτητής: Μπίτον

Κίτρινες: Εσίτι, Τσόλακ, Αουγκούστο, Κρέσπο / Χερμάν, Νεουέν, Λουίς Σουάρες

Γρανάδα (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Ααρόν, Φουλκιέ, Νεουέν, Χερμάν, Πέπε (67′ Κένεντι), Ετέκι (85′ Σολδάδο), Μίγια (75′ Γκοναλόν), Κένεντι (67′ Λουίς Σουάρες), Σόρο (75′ Ματσίς), Πουέρτας, Μολίνα.

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Βαρέλα, Κρέσπο, Εσίτι (63′ Αουγκούστο), Ελ Καντουρί, Μουργκ, Τζόλης (46′ Α. Ζίφκοβιτς), Κούτσιας (46′ Τσιγγάρας), Τσόλακ (81′ Σφιντέρσκι).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς