16.1 C
Athens

Πάντελιτς: Ο Ολυμπιακός έχει ένα μικρό προβάδισμα

Έχοντας φορέσει τα ερυθρόλευκα τόσο του Ολυμπιακού όσο και του Ερυθρού Αστέρα, ο Μάρκο Πάντελιτς νιώθει έντονα συναισθήματα πριν από τη αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Βελιγράδι, παρόλο που φαίνεται να… γέρνει προς την ομάδα της πατρίδας του.

Μιλώντας για τον αγώνα, ο Πάντελιτς τόνισε πως περιμένει ένα ισορροπημένο ματς με μοιρασμένες πιθανότητες, έδωσε ωστόσο στον Ολυμπιακό μικρό προβάδισμα νίκης.

«Είναι έντονα τα συναισθήματα πριν τον αγώνα και είναι λογικό. Έπαιξα και για τις δύο ομάδες και έχω υπέροχες αναμνήσεις. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι πιο κοντά στην καρδιά μου πάντως. Είναι δύσκολο να προβλέψω το αποτέλεσμα, θα είναι ένα ισορροπημένο ματς και οι πιθανότητες είναι 50-50, ίσως και ο Ολυμπιακός να έχει ένα μικρό προβάδισμα.

Έχω παρακολουθήσει τον Ολυμπιακό και είναι πολύ καλύτερος από ό,τι την τελευταία διετία. Χαίρομαι με το πρόσωπο που παρουσιάζουν φέτος. Πιστεύω πως το ξεκίνημα του αγώνα μπορεί να είναι καθοριστικό. Όποιος έχει περισσότερο πάθος θα έχει και περισσότερες πιθανότητες νίκης».

Σχετικά με τον ρόλο που θα παίξει το αποψινό αποτέλεσμα για την πρόκριση, ο Πάντελιτς είπε: «Είναι νωρίς να μιλάμε για ενδεχόμενο πρόκρισης. Θα έχουμε καλύτερη εικόνα μετά την τρίτη αγωνιστική. Θα πρέπει πάντως να είμαστε ρεαλιστές. Η Μπάγερν και η Τότεναμ είναι οι καλύτερες ομάδες του ομίλου και τα φαβορί για την πρόκριση. Όμως στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς