21 C
Athens

Πανιώνιος – Παναιτωλικός 3-0: Πήρε το ντέρμπι ουραγών με τον… νόμο της έδρας

Τη σπουδαιότερη νίκη του -μέχρι την επόμενη- στη φετινή Super League πανηγύρισε ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη που επιβλήθηκε με 3-0 του Παναιτωλικού σε ένα ματς… τελικό για τις δύο ομάδες.

Οι κυανέρυθροι εκμεταλλεύτηκαν τον παράγοντα έδρα και απέναντι στην ομάδα του Αγρινίου που δεν είχε νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πήραν το σπουδαίο τρίποντο και έφτασαν στους έξι βαθμούς, αφήνοντας έτσι τον Παναιτωλικό στην τελευταία θέση με τέσσερις. Απόλυτος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους, ποιος άλλος, ο Μπατσάνα Αραμπούλι.

Είχε δοκάρι στο 12′ και στο 16′ βρήκε δίχτυα για το 1-0. Ο Γεωργιανός φόρ έκλεψε από τον Γιοβάνοβιτς και με πλασέ νίκησε τον Κνετ δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 38′ ο Μαρσιάλ τον απέτρεψε με τάκλιν από το να κάνει το 2-0, το οποίο διαμόρφωσε τελικά ο Άρσε στο 80′. Από σέντρα του Γιάννη Μασούρα, ο Μεξικανός κατέβασε και πλάσαρε, ενώ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Εμμανουηλίδης σκόραρε για δεύτερη σερί αγωνιστική και διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μαλέρμπ, Παπαγεωργίου, Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Λυμπεράκης, Κόρμπος, Μασούρας (86′ Ρέντζας), Οικονομίδης, Άρτσε (89′ Τσιλούλης), Παπανικολάου (82′ Εμμανουηλίδης), Αραμπούλι

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κνετ (69′ Γιαννακόπουλος), Σανιά, Μαρσιάλ, Γιοβάνοβιτς, Λουσέρο, Λιάβας, Τσιγγάρας (60′ Μπαϊροβιτς), Ταχάρ, Φυτόπουλος (46′ Ντάλσιο), Αριγίμπι, Ντίαζ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς