22.4 C
Athens

Πανιώνιος – Άρης 1-1: Ο Ρόουζ κράτησε τους Νεοσμυρνιώτες στο μείον

Ο Πανιώνιος πάλεψε σκληρά προκειμένου να καταφέρει να λυγίσει τον Άρη και να μπει επιτέλους σε… θετική βαθμολογία στη Super League. Κι ενώ φάνηκε να βρίσκει τη λύση με το γκολ του Άρσε στο 66′, μια σειρά από καραμπόλες έστρωσε την μπάλα στον Λίντσεϊ Ρόουζ που με ένα άπιαστο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Μαλέρμπ.

Οι Νεοσμυρνιώτες είδαν και σήμερα την τύχη να τους γυρίζει την πλάτη. Η αναπάντεχη απουσία του Κότνικ στο παρά ένα δε φάνηκε να τους κοστίζει, δεν μπορεί όμως κάποιος να πει το ίδιο και για την περίπτωση του Μαξίμοβιτς. Ο Σέρβος τραυματίστηκε σοβαρά και αντικαταστάθηκε στο 41′, πυροδοτώντας μια σειρά εξελίξεων που κόστισε πολύ. Ο Νεμάνια Μιλόγεβιτς πήρε τη θέση του και μέσα σε ένα δίλεπτο στην αρχή του β’ μέρους είδε δυο κάρτες που τον έστειλαν πρόωρα στα αποδυτήρια.

Παρ’ όλα αυτά, ο Πανιώνιος βρήκε τον τρόπο να προηγηθεί με το γκολ του Άρσε, όχι όμως και να κρατήσει το προβάδισμα που θα του έδινε τη νίκη και θα τον έφερνε επιτέλους σε θετικό αριθμό βαθμών. Ο Άρης πίεσε, εκμεταλλευόμενος την αναγκαστική οπισθοχώρηση των γηπεδούχων και στο 85′ νίκησε τον πολύ καλό Μαλέρμπ με το υπέροχο σουτ του Ρόουζ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς