16.1 C
Athens

Παναιτωλικός – Βόλος 1-1: Έμφραγμα στο 96′

Ο Βόλος λυτρώθηκε στο 96ο λεπτό και κατάφερε να αποσπάσει την ισοπαλία από τον ανώτερο Παναιτωλικό (1-1), στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League, με τους Αγρινιώτες να ανεβαίνουν στους 14 βαθμούς και τους Βολιώτες στους 26.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτερη καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και ήταν αυτοί που έλεγξαν τον ρυθμό της αναμέτρησης από το πρώτο λεπτό. Η ομάδα του Μάκη Χάβου μάλιστα, κατάφερε να ανοίξει το σκορ πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με τον Μουνιέ στο 42ο λεπτό.

Στην επανάληψη η εικόνα των δύο ομάδων δεν άλλαξε με τον Παναιτωλικό να έχει τη μερίδα του λέοντος και τον Βόλο να αρέσκεται σε ρόλο κομπάρσου.

Ωστόσο, Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, ο διαιτητής έδειξε την κόκκινη κάρτα στους Ντίας και Μάντζη, με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν με δέκα παίκτες. Αυτό ευνόησε τον Βόλο, ο οποίος ισοφάρισε με τον Δημόπουλο στο 96ο λεπτό και χάρισε στην ομάδα του τον βαθμό της ισοπαλίας.

Παναιτωλικός (Χάβος): Φερνάντες, Μαλής, Σίεστεντ, Τζανακάκης, Μάρτιν, Ντάλσιο, Αλβάρες (Ταχάρ 74΄), Ρόσα, Ντάουντα (Μπαΐροβιτς 80′), Μουνιέ (Ντουάρτε 86′), Ντίας

Βόλος (Γκαγέγκο): Γκαραβέλης, Οικονόμου, Τσίκα, Δημόπουλος, Φερράρι (Νάτσο 65′), Ντεντάκης (Λύρατζης 72′), Τσοκάνης (Μπαλογιάννης 78′), Γκουαροτσένα, Μουνίθ, Τόρες, Μάντζης

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς