19.3 C
Athens

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός 0-0: Και πάλι καλά να λέει…

Πάλι καλά να λέει ο Παναθηναϊκός που έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Οι Πράσινοι δεν είχαν το μομέντουμ που βρήκαν στην ανατροπή την τρομερή που έκαναν κόντρα στην ΑΕΚ και στον δύσκολο αγωνιστικό χώρο μιας παραδοσιακά… σφιχτής έδρας, έλειψαν οι ευκαιρίες και το θέαμα, ενώ ο Διούδης τον κράτησε όρθιο στο 93′ στην απόκρουση του τετ α τετ του Ντίας.

Το πρώτο ημίχρονο δεν θα το θυμάται κανείς, αφού οι δύο ομάδες έπαιζαν σαν το… ποντίκι με τη γάτα. Ελλείψει Ζαχίντ ο Παναθηναϊκός έκανε ελάχιστα πράγματα επιθετικά και όλα μετά. Ο Λουσέρο είχε δοκάρι από στημένη φάση και αυτό λειτούργησε ως… καμπανάκι για τους Πράσινους που… μεταμορφώθηκαν και απείλησαν με τον Μακέντα.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου κυνήγησε τη νίκη μέχρι τέλους με τον Αριγίμπι να κάνει τη διαφορά, ωστόσο πέταξε στο 93′ την ευκαιρία με τον Ντίας και δεν έμεινε ικανοποιημένη, την ώρα που η ομάδα του Γ. Δώνη καλείται να βρει λύσεις στα επόμενα παιχνίδια χωρίς τον βασικό δημιουργό της.


Παναιτωλικός:
Κνετ, Σανιά, Μπαΐροβιτς (82′ Ντουάρτε), Γιοβάνοβιτς, Λουσέρο, Τσιγγάρας, Ρομάν (62′ Φυτόπουλος), Λιάβας, Ταχάρ, Ντάλσιο (46′ Αριγίμπι), Ντίας

Παναθηναϊκός: Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Κουρμπέλης, Δώνης (86′ Νούνες), Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης (64′ Περέα), Κολοβός (76′ Μολό), Μακέντα

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς