16.5 C
Athens

«Παίζει» κι ο Εμπαλό για Παναθηναϊκό, πρόταση για Ερτό λένε οι Ιταλοί

Στα ραντάρ των «πράσινων» και ο αριστερός εξτρέμ της Παλέρμο, πρόταση στον σέντερ μπακ της Ανκαραγκουτσού

Τελευταίο άτομο που προέκυψε από την λίστα του Νταμπίζα για τη θέση του εξτρέμ είναι αυτό του Κριστιάν Εμπαλό. Ο 24χρονος παίκτης ανήκει στην Παλέρμο, η οποία υποβιβάστηκε από την Σέριε Β λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της χρονιάς στον σύλλογο (6 συμμετοχές), για να παραχωρηθεί δανεικός στην Κοσέντζα της ίδιας κατηγορίας (13 συμμετοχές, 2 γκολ). Ο διεθνής με την Γουινέα Μπισάου (2 συμμετοχές με 1 τέρμα) αξιολογείται στο 1 εκατ. ευρώ, και παρακολουθείται στενά από το «τριφύλλι» που δεν αποκλείεται να κινηθεί σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος.

Την ίδια στιγμή ιταλικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για επίσημη πρόταση του Παναθηναϊκού στον Τομά Ερτό της Ανκαραγκουτσού. Ο 31χρονος Γάλλος στόπερ έπαιξε πέρσι στην Ανκαραγκουτσού της Τουρκίας, όπου είχε μόλις 5 συμμετοχές καθώς τραυματίστηκε σοβαρά. Στη συνέχεια κατήγγειλε τον σύλλογο για χρωστούμενα και πλέον αναμένεται να μείνει ελεύθερος. Τέλος κοστολογείται στις 400 χιλιάδες ευρώ.

Σίγουρα ο Γιώργος Δώνης θα εκτιμούσε μια ακόμα λύση με εμπειρία στα μετόπισθεν, μένει να φανεί αν έχει βάση το δημοσίευμα και ποια θα είναι η κατάληξη της υπόθεσης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς