22.9 C
Athens

ΠΑΕ Άρης: «Ξεφτιλισμένοι δεν έχετε ούτε ιερό ούτε όσιο»

Επίθεση κατά μέτωπο της ΠΑΕ Άρης σε Διαμαντόπουλο και Κλάτενμπεργκ για το πέναλτι-φάντασμα, αλλά και αιχμές στην COSMOTE για ριπλέι που δεν έπαιξε ποτέ στη φάση που ο Ρότα θα έπρεπε να έχει πάρει δεύτερη κίτρινη από νωρίς!

Ξέσπασε η ΠΑΕ Άρης μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με τους Κίτρινους να διαμαρτύρονται δικαιολογημένα για τις αποφάσεις του διαιτητή Διαμαντόπουλου τόσο για τη δεύτερη κίτρινη που χάρισε στον Λάζαρο Ρότα, ούτε και για το πέναλτι-φάντασμα στη βουτιά του Πέτρου Μάνταλου.

https://athlosnews.gr/egklima-sto-oaka-o-diamantopoulos-skotose-ton-ari-me-penalti-fantasma-vid/

Θυμίζουμε πως ο Ρότα αντικαταστάθηκε στο 25′ από τον Αργύρη Γιαννίκη καθώς είχε δει ήδη μια κίτρινη κάρτα και είχε γλιτώσει τη δεύτερη. Οι Κίτρινοι τα βάζουν και με την COSMOTE TV που δεν έδειξε τη φάση του Ρότα.

 

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης: «Ξεφτιλισμένοι δεν έχετε ούτε ιερό ούτε όσιο. Κλάτενμπεργκ, κατάλαβε τώρα όλη η Ελλάδα γιατί έβαλες αυτόν τον χειρουργό.

Χάρισε Κόκκινη στο Ρότα και έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι. Ποιος ξέρει τι άλλο θα δούμε στο δεύτερο ημίχρονο!! Ο Θεός να βάλει το χέρι του.

Εκεί στην Cosmote Tv όλα καλά ; Τη δεύτερη κίτρινη του Ρότα θα μας τη δείξετε ; Ε;»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς