17.9 C
Athens

Ούτε ο Μητρόπουλος μπόρεσε να αντέξει την προπαγάνδα του Open! (vid)

Σε αποχώρηση του Τάσου Μητρόπουλου οδήγησε το χθεσινό Total Football, μετά τη δήλωση του δημοσιογράφου και πανελίστα της εκπομπής του Open, Κώστα Βασιλόπουλου, ότι ο Ολυμπιακός έπαιρνε τα πρωταθλήματα με τη βοήθεια της διαιτησίας.

Η αντίδραση του παλαίμαχου παίκτη των Ερυθρόλευκων ήταν άμεση. «Δε μ’ αρέσει αυτό που λες. Με τον ιδρώτα μου και το κεφάλι μου τα πήρα τα πρωταθλήματα. Οι καλές ομάδες κερδίζουν πρωταθλήματα, όχι οι σφυρίχτρες. Προσβάλλει κι εμένα και τον Ολυμπιακό να ακούγεται αυτό. Βρώμικα τα παίρναμε δηλαδή;».

Ο ρεπόρτερ του Open απάντησε επικαλούμενος το… σύνολο του ελληνικού Τύπου και τα όσα κατά καιρούς έχουν γραφτεί σε αυτόν. Στην ερώτηση όμως του Μητρόπουλου «Άρα και ο ΠΑΟΚ πέρυσι πήρε το πρωτάθλημα με τη διαιτησία;», η απάντηση ήταν «Όχι, ο ΠΑΟΚ το πήρε με το σπαθί του». Στην προσπάθειά του να τον ηρεμήσει, ο παρουσιαστής της εκπομπής Πάνος Βόγλης είπε στον Τάσο Μητρόπουλο το αμίμητο «δε σου μειώνει εσένα (τα πρωταθλήματα και τους κόπους σου)», θυμίζοντας την αμίμητη ατάκα του Ντίνου Ηλιόπουλου «τώρα μιλάμε για τις αδερφές των άλλων». Δηλαδή, τα πρωταθλήματα που πήρε ο Μητρόπουλος ήταν καθαρά, αλλά τα υπόλοιπα του Ολυμπιακού ήταν βρώμικα!

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής τελικά σηκώθηκε, έβγαλε διαμαρτυρόμενος το μικρόφωνό του και αποχώρησε «στον αέρα» της εκπομπής. Όλο αυτό βεβαίως ελάχιστα μεταβάλει τις αρνητικότατες εντυπώσεις που από την πρώτη στιγμή είχε προκαλέσει στους οπαδούς του Ολυμπιακού η παρουσία του στο κανάλι του Σαββίδη και σε μια εκπομπή που βασικό της μέλημα είναι η αντιολυμπιακή προπαγάνδα. Και χρειάστηκε να νιώσει προσωπικά προσβεβλημένος προκειμένου να αποχωρήσει από κάπου που δεν θα έπρεπε να έχει βρεθεί εκεί εξαρχής…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς