17.1 C
Athens

Οριστικό: Την Παρασκευή (13/03) στο Βερολίνο το Αρμάνι – Ολυμπιακός

Οριστική απόφαση πήρε η Euroleague για τη διεξαγωγή του αγώνα Αρμάνι – Ολυμπιακός, με τη διοργανώτρια αρχή να ανακοινώνει τη μετάθεση του αγώνα στις 13/03, ημέρα Παρασκευή, στο Βερολίνο.

Μετά από τον σάλο που δημιουργήθηκε σχετικά με τον αγώνα Αρμάνι – Ολυμπιακός, όπου η διοργανώτρια αρχή ήθελε τη διεξαγωγή του στην Ιταλία, η Euroleague πήρε την απόφαση να αλλάξει στάση και ενημέρωσε ότι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Βερολίνο.

Η διοργανώτρια αρχή μετά από την απόφαση να αναβάλει την αναμέτρηση, μία είδηση που διαβάσατε πρώτοι στο FWS.gr, ανακοίνωσε τη νέα τοποθεσία διεξαγωγής της.

Αφού κινήθηκαν όλοι οι απαραίτητοι φορείς, για να μην γίνει μία… τρέλα, με τους Ερυθρόλευκους να στέλνουν επιστολή στην Ένωση Παικτών και την Κυβέρνηση της Ελλάδας να τάσσεται στο πλευρό του Ολυμπιακού, η Euroleague δεν είχε άλλη επιλογή από το να υποχωρήσει από την σκληρή της στάση.

Έτσι, ο αγώνας μετατέθηκε για μία μέρα μετά, δηλαδή την Παρασκευή (13/03), στο Βερολίνο, με ώρα έναρξης να έχει οριστεί στις 21:45.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς