21.4 C
Athens

Ολυμπιακός: «Να ξαναγίνει το παιχνίδι από το 13-11»

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός μέσω ανακοίνωσης ζητά να επαναληφθεί το παιχνίδι με τους πράσινους στην Κυψέλη και μάλιστα με το σκορ στο 13-11 του τάι μπρέικ

Ο «πόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ των δύο «αιωνίων» συνεχίζεται μετά το χθεσινό ντέρμπι που κατέληξε στα χέρια των ερυθρόλευκων.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με νέα ανακοίνωση μέσω ίνσταγκραμ, επιμένει να διεξαχθεί εκ νέου ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό και μάλιστα με το σκορ στο 13-11.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης μας και επειδή ο Ολυμπιακός τηρεί αυτά που λέει και δεν τα αλλάζει κάθε ώρα, όπως είπαμε θα συνδράμουμε, σε οτιδήποτε χρειαστεί ο Παναθηναϊκός, ούτως ώστε να διεξαχθεί εκ νέου ο αγώνας. Αφού επιθυμία του Παναθηναϊκού είναι να παιχτεί το παιχνίδι από το 13-11 και με τον ίδιο ακριβώς κόσμο στο γήπεδο, δεχόμαστε να γίνει έτσι ακριβώς όπως προτείνει.

ΥΓ: Η ομοσπονδία δανείζει τάραφλεξ εκεί που κάνει προπονήσεις η Εθνική ομάδα και στις ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη.

Δείτε και τη σχετική δημοσίευση:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης μας και επειδή ο Ολυμπιακός τηρεί αυτά που λέει και δεν τα αλλάζει κάθε ώρα, όπως είπαμε θα συνδράμουμε, σε οτιδήποτε χρειαστεί ο Παναθηναϊκός, ούτως ώστε να διεξαχθεί εκ νέου ο αγώνας. Αφού επιθυμία του Παναθηναϊκού είναι να παιχτεί το παιχνίδι από το 13-11 και με τον ίδιο ακριβώς κόσμο στο γήπεδο, δεχόμαστε να γίνει έτσι ακριβώς όπως προτείνει. ΥΓ. Η ομοσπονδία δανείζει τάραφλεξ εκεί που κάνει προπονήσεις η Εθνική ομάδα και στις ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη. #OlympiacosSFP #VolleyballMen

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) στις

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς