24.3 C
Athens

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σταθερή «καψούρα» Μαρινάκη ο Μήτρογλου

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, πάντα έχει στο μυαλό του τον Κώστα Μήτρογλου, και την επιστροφή του επιθετικού της Μαρσέιγ

Εδώ και αρκετές εβδομάδες σας είχαμε ενημερώσει για την επιθυμία του Βαγγέλη Μαρινάκη να επαναφέρει στον Ολυμπιακό τον Κώστα Μήτρογλου, όμως ο επιθετικός της Μαρσέιγ δεν αποτελεί εύκολη περίπτωση.

Οι φήμες που… αναζωπυρώνονται με αφορμή το δημοσίευμα της «Sportday» έχουν βάση, όμως στην παρούσα φάση δεν ευνοούν τα δεδομένα.

Πράγματι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει… καψούρα με τον Μήτρογλου, όμως μην ξεχνάμε ότι η Μαρσέιγ μόλις πέρυσι δαπάνησε 15 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από την Μπενφίκα.

Μάλιστα, οι Γάλλοι πήραν μόνο το 50% των δικαιωμάτων του Έλληνα στράικερ, ο οποίος έχει την διάθεση να μείνει και παλέψει στην ομάδα της Μασσαλίας. Άλλωστε, βρίσκεται σε ένα κλαμπ που του έδωσε την ευκαιρία πέρυσι να παίξει στον τελικό του Europa League.

Στον Ολυμπιακό θεωρούν δεδομένο ότι κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα θα επιστρέψει ο Μήτρογλου και θα κλείσει την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς.

Φυσικά, αν αυτό μπορεί να γίνει από… τώρα είναι ακόμα καλύτερο, όμως θα πρέπει να πωληθεί ο Ανσαριφάρντ, όπως επισημαίνουμε και για τις νέες φήμες που αφορούν τους «ερυθρόλευκους» και τον Ντέιβερσον της Παλμέιρας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς