24.3 C
Athens

Ολυμπιακός: «Στα 3,5 εκατ. η πρόταση για Σολδάνο»

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ανεβάσει την προσφορά τους στην Ουνιόν για τον Αργεντινό γκολεαδόρ, Φράνκο Σολδάνο, όπως αναφέρει ο Τύπος της Σάντα Φε

Μεγάλη προσπάθεια κάνουν στον Ολυμπιακό για να αποκτήσουν τον Φράνκο Σολδάνο και σύμφωνα με τους Αργεντινούς η προσφορά των «ερυθρόλευκων» ανέβηκε γενναιόδωρα και έχει φτάσει τα 3,5 εκατ. ευρώ προς την Ουνιόν.

Αυτό αναφέρει ο Τύπος της Σάντα Φε και συγκεκριμένα πως «… είναι πολύ σοβαρή η προσφορά του Ολυμπιακού, που φτάνει τα 4 εκατ. δολάρια (3,5 εκατ. ευρώ) για τον Σολδάνο για το 75% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή».

Μέχρι πριν μερικές μέρες από την χώρα της Λατινικής Αμερικής έβγαινε ότι ο Ολυμπιακός είχε προτείνει να αγοράσει τον γκολεαδόρ με 2,5 εκατ. ευρώ, όμως ανέβηκε και «χτυπάει» σοβαρά τον 23χρονο σέντερ φορ. Οι ίδιες πηγές από την Αργεντινή επισημαίνουν ότι η Λεβάντε δεν έχει φτάσει σε καμία περίπτωση αυτή την προσφορά, οπότε βλέπουν τον Ολυμπιακό σαν αδιαφιλονίκητο φαβορί.

Ο Σολδάνο δεν έχει κρύψει ότι θα ήθελε μεταγραφή σε ένα από ισχυρά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και δη την Αγγλία, στην οποία όμως έκλεισε η περίοδος μετακινήσεων από τις 9 Αυγούστου. Επίσης στην πατρίδα του τονίζουν ότι δεν είναι τυχαία η αναφορά του στον Ολυμπιακό, έπειτα από το νικητήριο γκολ επί της Αλντοσίβι (1-0).

Όλα αυτά οδηγούν τους Αργεντινούς στο συμπέρασμα ότι ο δρόμος για τον Ολυμπιακό είναι ορθάνοικτος και με δεδομένο πως ο ταλαντούχος στράικερ δείχνει πνευματική κόπωση στην Ουνιόν, θα γίνει η μεταγραφή του Σολδάνο στους Πειραιώτες.

Αυτός είναι ο λόγος, άλλωστε, που στον Ολυμπιακό έχουν «παγώσει» τις υποθέσεις των Ρουί Φόντε και Κούκα και προσπαθούν να φέρουν τον Αργεντινό, ο οποίος έχει το πλεονέκτημα του ιταλικού διαβατηρίου και δεν θα πιάσει θέση ξένου στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων».

Άλλωστε, στο Λιμάνι εμπιστεύονται απόλυτα την εισήγηση του Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος δεν έχει μιλήσει για άλλον ποδοσφαιριστή τόσο θερμά, γνωρίζοντας ότι αποτελεί ευκαιρία για τον Ολυμπιακό σε σχέση με το κόστος αγοράς του Σολδάνο.

Είναι προφανές ότι ο Αργεντινός σέντερ φορ αποτελεί προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό και αποτελεί τον τύπο του επιθετικού, που έχει ζητήσει ο Πέδρο Μαρτίνς για τις «κλειστές άμυνες.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς