18.6 C
Athens

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Η κοινή δράση των δύο ομάδων στη μνήμη των θυμάτων Θύρας 7 και Τεμπών

Σε μια συγκλονιστική κοινή δράση προχώρησαν ΠΑΕ Ολυμπιακός και ΠΑΕ ΠΑΟΚ πριν από την έναρξη του μεταξύ τους ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης». Από αυτές τις κινήσεις που σπανίζουν στα ελληνικά γήπεδα και είναι άξιες χειροκροτημάτων και συγχαρητηρίων.

Οι δύο ομάδες έφτιαξαν ένα κοινό βίντεο στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7 και των Τεμπών. Το βίντεο προβλήθηκε στα μάτριξ του γηπέδου πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Κεντρικά πρόσωπα της δράσης ήταν η κ. Πόπη Κανελλοπούλου, μητέρα του Γιάννη Κανελλόπουλου ο οποίος σκοτώθηκε στην τραγωδία της Θύρας 7, καθώς και ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ, Ηλίας Βλαχόπουλος ο οποίος ήταν στο μοιραίο πούλμαν στην τραγωδία των Τεμπών το 1999.

Οι δύο τους μάλιστα έδωσαν το «παρών» στο φαληρικό στάδιο, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τις δύο ομάδες και στο πλευρό των αρχηγών. Στη συνέχεια άφησαν δίπλα από τον πάγκο των δύο ομάδων δύο φανέλες σε κάδρα όπου αναγράφονται οι ημερομηνίες που έγιναν οι δύο τραγωδίες, η φράση «Ποτέ Ξανά» και οι αριθμοί 21+6. Μίλησαν με τους προπονητές και τα μέλη των τεχνικών τιμ για τους νεκρούς φιλάθλους και για το σεβασμό που οφείλουμε να δείχνουμε όλοι στη μνήμη τους, με την ευχή να μη θρηνήσουμε στο μέλλον άλλα θύματα.

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς