19.3 C
Athens

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 3-0: Με συνοπτικές διαδικασίες πρώτο βήμα πρόκρισης

Το πρώτο και καθοριστικό βήμα πρόκρισης για την παρουσία του σε έναν ακόμα τελικό Λιγκ Καπ έκανε ο Ολυμπιακός που επικράτησε εύκολα του ΠΑΟΚ με 3-0 (25-16, 25-21, 25-23) στο Κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη.

Οι Ερυθρόλευκοι ήταν καταιγιστικοί κόντρα στην ομάδα του Κώστα Δεληκώστα, η οποία παρουσιάστηκε κακή σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Η ομάδα του Μουνιόθ με φόρα από τη Σύρο εμφανίστηκε σκάλες ανώτερη από τον αντίπαλο της όπως και στη Θεσσαλονίκη με κυριαρχία σε μπλοκ (12-7) και επίθεση (53%-37%). Φίνγκερ, Χουσάι και Γκέργκι ηγήθηκαν της επίθεσης του Ολυμπιακού απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ που είχε μόνο τους Μάρσαλ και Ιλίνιχ σε μέτρια μέρα (10 πόντους έκαστος).

Οι γηπεδούχοι πίεσαν από τη γραμμή του σέρβις και προκάλεσαν… πανικό στην υποδοχή του ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να μη βρίσκουν τρόπους να χτυπήσουν στην επίθεση. Το καλό διάστημα των φιλοξενούμενων ήταν κυρίως στο τέλος του τρίτου σετ, όταν με αντεπίθεση διαρκείας έτρεξαν ένα σερί 0-3, το οποίο δεν ήταν αρκετό για να τους δώσει τη νίκη. Πρώτα ο Ασπιώτης και στη συνέχεια ο Βουλκίδης χάρισαν τη νίκη στους Ερυθρόλευκους.

Τα σετ: 3-0 (25-16, 25-21, 25-23)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς