21.4 C
Athens

Ολυμπιακός: Ο Ντε Καρβάλιο «αδειάζει» την Σπόρτινγκ για FIFA και Ποντένσε

Ο πρώην πρόεδρος της Σπόρτινγκ, Μπρούνο Ντε Καρβάλιο, επιβεβαιώνει την συμφωνία με τον Ζόρζε Μέντες να μείνει ελεύθερος ο Ποντένσε, που υπέγραψε στον Ολυμπιακό

Πολλά ακούγονται για τις μελλοντικές ενέργειες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Ντανιέλ Ποντένσε και την FIFA, όμως στον Ολυμπιακό δεν χρειάζεται να ανησυχούν, καθώς έχουν σύμμαχο τον πρώην πρόεδρο των «λιονταριών».

Ο λόγος για τον Μπρούνο Ντε Καρβάλιο, ο οποίος με τοποθέτησή στη σελίδα του στο facebook ξεκαθαρίζει το ζήτημα, γράφοντας μεταξύ άλλων: «Για να αποφύγουμε μεγαλύτερα προβλήματα δέχθηκα το αίτημα (εννοεί για αποχώρηση) του Ζόρζε Μέντες για Ρουί (σ.σ. Πατρίσιο) και Ποντένσε».

Μάλιστα, τονίζει ότι ήταν πρόεδρος και έπρεπε να πάρει αποφάσεις για το καλό της ομάδας, επισημαίνοντας: «Νομίζω ότι ήταν το πιο επικερδές για την Σπόρτινγκ».

Η προσωρινή διοίκηση της Σπόρτινγκ έκανε διαμαρτυρία στην FIFA για τη μεταγραφή του Ζέλσον Μαρτίνς στην Ατλέτικο Μαδρίτης, όμως δεν προχώρησε σε προσφυγή.

Η υπόθεση του Ποντένσε είναι κάπως διαφορετική, διότι αφενός ο τότε πρόεδρος και υποψήφιος στις εκλογές που θα γίνουν, Μπρούνο Ντε Καρβάλιο, παραδέχτηκε την συμφωνία με τον ατζέντη του παίκτη και αφετέρου ήδη υπάρχει πρώτη δικαστική νίκη του Ντανιέλ επί της πρώην ομάδας του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς