17.8 C
Athens

Ολυμπιακός: Νέα επιστολή στη Euroleague για το ματς με την Αρμάνι

Την Πέμπτη είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αρμάνι για τη Euroleague (12/3, 21:45), με τη διοργανώτρια αρχή να απαντά αρνητικά στο αίτημα που έκαναν οι Ερυθρόλευκοι να διεξαχθεί το παιχνίδι σε άλλη χώρα για την προστασία της υγείας των αθλητών, λόγω του κορωνοϊού.

Η απερίσκεπτη απόφαση της Euroleague μπορεί να επιφέρει τεράστια προβλήματα, αφού εκτός των άλλων, όλη η αποστολή του Ολυμπιακού θα πρέπει να τεθεί σε καραντίνα για 14 ημέρες στην επιστροφή της, αν το ματς γίνει κανονικά στο Μιλάνο, ακόμα και κεκλεισμένων των θυρών. Κάτι που θα θέσει σε κίνδυνο τα επόμενα δύο παιχνίδια του ελληνικού συλλόγου στη διοργάνωση.

Το βράδυ της Τρίτης (10/3) η ερυθρόλευκη ΚΑΕ έστειλε νέα επιστολή στην Ευρωλίγκα μέσω της οποίας ζητά την αναθεώρηση της απόφασης της για την τέλεση του αγώνα με την Αρμάνι στο Μιλάνο και πλέον μένει να φανεί αν η διοργανώτρια αρχή αυτή τη φορά θα κάνει αυτό που πρέπει για την προφύλαξη της υγείας των αθλητών.

Θυμίζουμε πως οι νεκροί στη γειτονική χώρα έφτασαν τους 631 την Τρίτη, (αύξηση 168 θανάτων μέσα σε μια ημέρα) ενώ ο πρόεδρος της Αρμάνι, Τζόρτζιο, έκλεισε όλες τις εταιρείες του. Παράλληλα, ο ΠΣΑΚ εξαπέλυσε επίθεση στη Euroleague, ασκώντας της πίεση να αλλάξει την αρχική της απόφαση.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς