23.4 C
Athens

Ολυμπιακός: Κόκκινος ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος!

Η μεταγραφική «βόμβα» του χειμώνα στην Ελλάδα είναι γεγονός, καθώς ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου για τα επόμενα δυόμισι χρόνια!

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι με κάθε επισημότητα από τη Δευτέρα (25/1) ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος! Οι Πρωταθλητές και Κυπελλούχοι Ελλάδας ανακοίνωσαν την απόκτηση του 33χρονου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο έως τις 30 Ιουνίου του 2023. Η σπουδαία μεταγραφή ανακοινώθηκε στις 19:21, αρχικά στα social media, ενώ δύο λεπτά αργότερα εκδόθηκε η επίσημη ανακοίνωση μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου!

Παπασταθόπουλος

Ο κορυφαίος Έλληνας κεντρικός αμυντικός πέρασε το πρωί της Δευτέρας (25/1) από τις καθιερωμένες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, ενώ το μεσημέρι βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός προκειμένου να βάλει την υπογραφή του στο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που του προσέφεραν οι Ερυθρόλευκοι και θα του αποφέρει πάγια αμοιβή για τα επόμενα δυόμισι χρόνια ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ, χωρίς τα μπόνους συμμετοχών και επίτευξης στόχων με την Ερυθρόλευκη και ριγωτή φανέλα. Στη συνέχεια, ο διεθνής ποδοσφαιριστής επισκέφθηκε το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όπου και φωτογραφήθηκε περιχαρής με τα χρώματα της νέας του ομάδας. Nα Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Να σημειωθεί πως πριν από την επίσημη ανακοίνωση από τους Πειραιώτες, είχε κατατεθεί, ήδη, το συμβόλαιο του Έλληνα στόπερ στην ΕΠΟ.

Παπασταθόπουλος

Τη Δευτέρα (25/1), στις 19:21, η ΠΑΕ Ολυμπιακός καλωσόρισε τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο στην οικογένεια του συλλόγου, ανακοινώνοντας αρχικά τη μεταγραφή στα social media. «Σωκράτη καλώς όρισες, στον Ολυμπιακό!» έγραψαν χαρακτηριστικά οι νταμπλούχοι Ελλάδας στα social media για τον Σωκράτη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Άρσεναλ και επιστρέφει στην Ελλάδα ύστερα από δωδεκάμισι χρόνια σπουδαίας καριέρας στο εξωτερικό.

Δύο λεπτά αργότερα, στις 19:23, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Ο Παπασταθόπουλος στον Ολυμπιακό μέχρι το 2023

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την απόκτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Ο διεθνής άσος επιστρέφει στα γήπεδα της Σούπερ Λιγκ μετά από 12,5 χρόνια σπουδαίας καριέρας στο εξωτερικό. Ο Παπασταθόπουλος το καλοκαίρι του 2008 αποκτήθηκε από την Τζένοα και ύστερα από δύο χρόνια στη Γένοβα, μετακόμισε στο Μιλάνο, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τους «ροσονέρι». Επόμενος σταθμός ήταν η Γερμανία και συγκεκριμένα η Βρέμη. Οι εμφανίσεις του με τη Βέρντερ, «ανάγκασαν» την Μπορούσια Ντόρτμουντ να βγάλει από τα ταμεία της περίπου 10 εκ. ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματά του. Ένα Κύπελλο και δύο Σούπερ Καπ ήταν οι τρεις τίτλοι που κατέκτησε στα πέντε χρόνια που αγωνίστηκε με τη φανέλα της BVB. Τον Ιούλιο του 2018 έγινε κάτοικος Λονδίνου και την πρώτη του χρονιά έφτασε με την Άρσεναλ μέχρι τον τελικό του Europa League, ενώ την περσινή σεζόν κατέκτησε με τους «κανονιέρηδες» το Κύπελλο Αγγλίας.

Παπασταθόπουλος

Ο Καλαματιανός αμυντικός αγωνίστηκε σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας μας πριν πραγματοποιήσει το ντεμπούτο με την Ανδρών το Φεβρουάριο του 2008. Ο Παπασταθόπουλος έχει φτάσει τις 90 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ενώ αποτέλεσε μέλος της αποστολής για το Euro 2012 και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014». ​

Παπασταθόπουλος

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στα Ερυθρόλευκα:

Το αφιερωματικό βίντεο του «HN Football» για τον Σωκράτη:

https://athlosnews.gr/olympiakos-i-deytera-toy-sokrati/

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς