22.7 C
Athens

Ολυμπιακός: Η θέληση του Μπρούμα

Το πλάνο της επιστροφής αφορούσε το παιχνίδι με την ΑΕΚ, αλλά ο Μπρούμα έδειξε μεγάλη θέληση να προλάβει το ματς με τη Λαμία και να μπει στην αποστολή

Στο τελευταίο παιχνίδι που έπαιξε, άφησε υποσχέσεις, όντας εκπληκτικός στο πρώτο ημίχρονο του εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ, στις 8 Νοεμβρίου.

Μία νέα θλάση, όμως, τού έκοψε τη φόρα και ο Μπρούμα έχασε σημαντικά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Έξι συνολικά. Τρία στο Πρωτάθλημα και άλλα τρία στη φάση των ομίλων του Champions League. Ο Πορτογάλος εξτρέμ, πάντως, δείχνει διάθεση να το παλέψει και θέλει να προσφέρει από εδώ και πέρα, αφού προς το παρόν μετράει μόλις 4 συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Δύο στη Super League και δύο στην Ευρώπη, χωρίς ασίστ ή γκολ στο ενεργητικό του.

Αν και προπονείται μόλις για δύο συνεχόμενες ημέρες, συζήτησε με τον προπονητή του, Πέδρο Μαρτίνς, και αποφασίστηκε να μπει στην αποστολή του εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία (13/12, 15:00). Μπορεί να μην προορίζεται για βασικός, αλλά θα είναι μία επιπλέον λύση στον πάγκο, εκεί όπου ο Ολυμπιακός πονάει συστηματικά τον τελευταίο μήνα. Ιδιαίτερα μεσοεπιθετικά, οι επιλογές είναι περιορισμένες.

Το πλάνο για τον 27χρονο μεσοεπιθετικό ήταν συγκεκριμένο. Και ο στόχος ήταν να προλάβει το εξ αναβολής παιχνίδι με την ΑΕΚ για την 1η αγωνιστική της Super League, που είναι προγραμματισμένο για την προσεχή Τετάρτη (16/12, 19:30) στο ΟΑΚΑ. Έκανε ό,τι μπορεί για να βρει μία θέση στην αποστολή για την αναμέτρηση με τη Λαμία και αν πάρει χρόνο συμμετοχής θα είναι ακόμα καλύτερα για τον ίδιο, καθώς θα έχει αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του ενόψει του σημαντικού εκτός έδρας αγώνα με την Ένωση.

Ο Μπρούμα, αν και στην αρχή δεν «τρελαινόταν» με την ιδέα να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό Πρωτάθλημα, εντούτοις βγάζει μία θέληση και όρεξη να συνεισφέρει αγωνιστικά. Επιθυμία του είναι να ανταποδώσει στον Ολυμπιακό την εμπιστοσύνη του, καθώς δεν είχε ιδιαίτερο μέλλον στην Αϊντχόφεν την τρέχουσα σεζόν.

Ο διακαής πόθος του είναι να αποδώσει πολύ καλά στο υπόλοιπο της αγωνιστικής χρονιάς και να πείσει τον Φερνάντο Σάντος ότι αξίζει μία θέση στην αποστολή της Εθνικής Πορτογαλίας για την τελική φάση του EURO, αν και κάτι τέτοιο φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο τη δεδομένη χρονική στιγμή. Πάντως, δεν είναι κάποιος τυχαίος ποδοσφαιριστής, έχοντας 9 συμμετοχές και ένα γκολ με την εν ενεργεία Πρωταθλήτρια Ευρώπης.

https://athlosnews.gr/olympiakos-ektos-apostolis-oi-fortoynis-kai-vinagkre-entos-oi-kamara-kai-mproyma/

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς