20.8 C
Athens

Ολυμπιακός: Η Πόρτο θέλει να κάνει… χαλάστρα, ο Ρέαμπτσιουκ «ψηφίζει» Θρύλο!

Ο Ρέαμπτσιουκ γνωρίζει ότι στον Ολυμπιακό θα έχει ρόλο πρωταγωνιστή, αλλά η Πόρτο μπορεί να αποκτήσει ξανά τα ποδοσφαιρικά του δικαιώματα με 500.000 ευρώ!

Απίστευτο παρασκήνιο στην υπόθεση με τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, με την Πόρτο να μην… καίγεται για την απόκτηση αριστερού μπακ, αλλά να σκέφτεται να κάνει «χαλάστρα» στον Ολυμπιακό.

Κάθε ώρα που περνάει, φέρνει στο φως της δημοσιότητας και νέα δεδομένα στο θέμα του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Η πληροφόρηση έρχεται κατά βάση από την Πορτογαλία, με την πορτογαλική εφημερίδα «O’ Jogo» να αναφέρεται εκτενώς στην υπόθεση. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, η μεταγραφή βρίσκεται σε τεντωμένο σχοινί και τον πρώτο λόγο έχει η Πόρτο!

Οι «Δράκοι» έχουν διατηρήσει τελικά το 40% των ποδοσφαιρικών δικαιωμάτων του Μολδαβού αριστερού μπακ. Το άλλο 40% ανήκει τελικά στην Πάσος Φερέιρα, ενώ το 20% έχει ο μάνατζερ του παίκτη, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Ντέκο. Η Πάσος Φερέιρα φέρεται να έχει απαντήσει αρνητικά στην πρώτη πρόταση του Ολυμπιακού, ύψους 3.500.000 ευρώ, καθώς διαφωνεί στον τρόπο καταβολής των χρημάτων και αποπληρωμής του κόστους της μεταγραφής που της προτάθηκε από τους νταμπλούχους Ελλάδας. Ο Ρέαμπτσιουκ θέλει να «εξαργυρώσει» τον εξαιρετικό ενάμιση χρόνο στην Πάσος Φερέιρα και ο Ολυμπιακός είναι η μεγάλη ευκαιρία που περιμένει στην καριέρα του. Η Πόρτο, όμως, είναι αυτή που ορίζει την κατάσταση!

Σύμφωνα με τους Πορτογάλους, η ρήτρα επαναγοράς των δικαιωμάτων του 22χρονου ποδοσφαιριστή είναι 500.000 ευρώ. Ένα ποσό «μικρό» για τα δεδομένα της ποδοσφαιρικής αγοράς. Και οι «Δράκοι» σκέφτονται πολύ σοβαρά να την ενεργοποιήσουν, αν και δεν έχουν άμεση ανάγκη για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας, εκεί όπου υπάρχει ο Ζαϊντού, ο οποίος είχε απασχολήσει και τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι. Τότε, ο παίκτης είχε προτιμήσει να αφήσει τη Σάντα Κλάρα και να παραμείνει στην Πορτογαλία, καθώς γνώριζε πως θα είχε βασικό ρόλο στην Πόρτο από τη στιγμή που ο Άλεξ Τέλες ήταν «φευγάτος» και στην πορεία πήρε μεταγραφή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Πόρτο, λοιπόν, και ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο χωρίς να «καίγονται» για την απόκτηση παίκτη αριστερά στην άμυνα, εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να πληρώσουν το αντίτιμο στην Πάσος Φερέιρα και να κάνουν… χαλάστρα στον Ολυμπιακό! Ο Ρέαμπτσιουκ γνωρίζει πως στους Ερυθρόλευκους θα έχει ρόλο πρωταγωνιστή και δεν θα κάνει τα… ρεπό του Ζαϊντού, οπότε η επιθυμία του είναι προφανής. Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να περιμένει και η εβδομάδα που έρχεται θα κρίνει εν πολλοίς τη στόχευση της ομάδας, που θέλει πάση θυσία, άμεσα, ποδοσφαιριστή για το αριστερό άκρο της άμυνας.

https://athlosnews.gr/farense-pasos-fereira-1-1-oi-oyragoi-pikranan-ton-reamptsioyk/

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς