24.6 C
Athens

Ολυμπιακός: Η ηγετική εμφάνιση του Σλούκα και οι άμυνες των Ερυθρολεύκων (vids)

Ο Ολυμπιακός πέτυχε μια πολύ σπουδαία νίκη απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου για την 18η αγωνιστική της Euroleague (84-82), με τους Πειραιώτες να παραμένουν σε τροχιά play-off, καθώς έχουν και ένα λιγότερο παιχνίδι κόντρα στην Βιλερμπάν στο Αστρομπάλ, που αναβλήθηκε λόγω κορωνοϊού.

Ο Κώστας Σλούκας πραγματοποίησε ηγετική εμφάνιση, όντας ως πρώτος σε σκοράρισμα, δημιουργία αλλά και κλεψίματα για τον Ολυμπιακό (24 πόντοι, 7 ασίστ, 3 κλεψίματα), δείχνοντας ότι έχει βρει για τα καλά τα πατήματά του στην δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό. Χθες (08/01) ήταν το λιγότερο απολαυστικός, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπάγερν.

Τα highlights του Σλούκα:

 

Ο Ολυμπιακός δεν μπήκε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, καθώς αν και έμεινε κοντά στο σκορ και δεν επέτρεψε στους «Βαυαρούς» να ξεφύγουν, δεν μπορούσε να ελέγξει τον ρυθμό, παίζοντας κακή άμυνα.

Αυτό άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Ολυμπιακό να επιβάλει τον δικό του ρυθμό και να πανηγυρίσει φυσικά στο τελευταίο άκουσμα της χοντρής, το οποίο ήταν ολίγον τι επεισοδιακό.

Οι άμυνες των ερυθρολεύκων:

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς