16.1 C
Athens

Ολυμπιακός: Έφτασε η ώρα για το ντεμπούτο του Νάτχο!

Πανέτοιμος ο Ισραηλινός μέσος, Μπίμπαρς Νάτχο, για να κάνει ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό στο αυριανό ματς (26/8, 21:30) με τον Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη

Προπονείται σκληρά όλο αυτό το διάστημα και έφτασε η ώρα του Μπίμπαρς Νάτχο για να κάνει το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό.

Ο αρχηγός της εθνικής Ισραήλ είχε «σκυλιάσει» για να μπει στην 18άδα του αγώνα με την Μπέρνλι και τα κατάφερε και πλέον… χτυπάει θέση ακόμα και στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού για την αυριανή αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη (26/8, 21:30).

Ο Ολυμπιακός μπαίνει, πλέον, σε ρυθμό διπλών αγώνων κάθε εβδομάδα και Πέδρο Μαρτίνς έχει προαναγγείλει φρεσκάρισμα της 11άδας με το Νάτχο να θέλει πως και πως να παίξει μπροστά στον κόσμο της ομάδας στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ.

Στην παρούσα φάση ο έμπειρος μέσος δεν θεωρείται ότι μπορεί να βγάλει σε φουλ ρυθμό το 90λεπτο, όμως για εβδομήντα λεπτά είναι ικανός να δείξει την ποιότητά του. Επίσης προσφέρει την δυνατότητα στον προπονητή του Ολυμπιακού να τον χρησιμοποιήσει είτε ως έναν από τους δύο κεντρικούς χαφ, είτε ως επιτελικό.

Ο Ολυμπιακός θέλει να ξεκινήσει με νίκη και καλή εμφάνιση στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπως έχει κάνει και στην Ευρώπη, όμως επειδή υπάρχει η ρεβάνς με την Μπέρνλι την Πέμπτη στην Αγγλία θα πρέπει να πάρουν ανάσα κάποιοι από τους 11 που έχουν ξεκινήσει τα τελευταία τέσσερα ματς.

Ο Μαρτίνς σκέφτεται να κάνει μια… μίξη, ώστε να μην χαθεί εντελώς η συνοχή της ομάδας, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έδειξε στα φιλικά ότι μπορεί να κάνει ζημιές στις αντεπιθέσεις.

Ο Πορτογάλος έχει κι άλλους παίκτες στο μυαλό του, όπως τον Γκιγιέρμε και τον Μεριά, που επίσης έχουν πιθανότητες να ξεκινήσουν στην 11άδα του Ολυμπιακού και να κάνουν επίσημο ντεμπούτο με τον Λεβαδειακό, ενώ έχει δείξει πόσο υπολογίζει τον Τοροσίδη. Θα ανακοινώσει σήμερα την αποστολή μετά την προπόνηση και αν δεν προκύψει κάτι δυσάρεστο άπαντες από τους νεοφερμένους θα είναι μέσα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς