22.9 C
Athens

Ολυμπιακός: Έδεσε και τον ταλαντούχο Μάριο Βρουσάι μέχρι το 2024!

Το συμβόλαιο του Μάριου Βρουσάι με τον Ολυμπιακό ανανεώθηκε! Ο σούπερ ταλαντούχος 22χρονος μεσοεπιθετικός υπέγραψε νέα συμφωνία με αυξημένες απολαβές και παραμένει στο Λιμάνι του μέχρι το 2024.

 

O 22χρονος εξτρέμ βρέθηκε στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού σε ηλικία 17 ετών και έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα τον Απρίλιο του 2018. Έπαιξε ως δανεικός στη Βίλεμ πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, ο Πέδρο Μαρτίνς πίστεψε σε αυτόν και του έδωσε την ευκαιρία. Ο νεαρός τον δικαίωσε απόλυτα!

Τη φετινή σεζόν έχει σκοράρει τρία γκολ (τα δύο με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ) και έχει μοιράσει δύο ασίστ σε 13 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Θυμίζουμε πως από την Πέμπτη (11/2) έχουν ανακοινωθεί οι ανανεώσεις στα συμβόλαια των Ελ Αραμπί, Μασούρα, Σεμέδο, Καμαρά, Μπα και Ραντζέλοβιτς.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μάριο Βρουσάι. Το νέο συμβόλαιο του 22χρονου μεσοεπιθετικού θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2024.

 

Από το 2015 και ηλικία 17 ετών στην Ακαδημία του Ολυμπιακού, ο Μάριος Βρουσάι αποτελεί «τέκνο» του συλλόγου έχοντας περάσει από όλα τα στάδια. Έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα στις 16/4/2018 σε αγώνα κόντρα στην Κέρκυρα και μετά από μία σεζόν στην Ολλανδία και τη Βίλεμ λογίζεται πλέον ως ενεργό μέλος της πρώτης ομάδας με τρεις συμμετοχές στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει αγωνιστεί με τις εθνικές ομάδες Κ19 και Κ21 έχοντας πλέον γράψει το όνομά του και στην εθνική ανδρών».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς