23.4 C
Athens

Ολυμπιακός – Άρης 3-0: Μπαίνει φουριόζος στα προκριματικά με αέρινο Κούντε και επιστροφή Μπα!

Ο Ολυμπιακός χρειάστηκε περίπου ένα μισάωρο για να μπει στο ματς, αλλά μετά το εξαιρετικό 1-0 του Καμαρά ήταν καταιγιστικός, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα ενόψει προκριματικών και... 470ου

Έτοιμος για το πρώτο επίσημο παιχνίδι του ο Ολυμπιακός! Με εξαιρετική εμφάνιση για κάτι παραπάνω από μια ώρα αγώνα, οι Ερυθρόλευκοι επιβλήθηκαν με 3-0 του Άρη στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας-πρόβα ενόψει Β’ προκριματικού Champions League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε τον Κούντε να παρουσιάζεται εξαιρετικός – βγάζοντας και μια ασίστ – στο διάστημα που αγωνίστηκε, ενώ στα θετικά είναι η επιστροφή του Ουσεϊνού Μπα στη δράση μετά τον τραυματισμό και την επέμβαση στη μέση.

Θυμίζουμε πως σε μια εβδομάδα (21/7) οι Ερυθρόλευκοι θα υποδεχθούν τη Νέφτσι Μπακού, ενώ ο Άρης την Πέμπτη (22/7) θα παίξει με την Αστάνα για τον Β’ προκριματικό του Conference League.

Οι Κίτρινοι ήταν καλοί στο μόνο πρώτο διάστημα της αναμέτρησης (μέχρι το 30′) καθώς και κράτησαν «ανενεργό» τον Ολυμπιακό, αλλά είχαν και δύο δοκάρια! Στο 18′ ο Σάσα με ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής σημάδεψε το οριζόντιο του Τζολάκη, ενώ στο ημίωρο ο Γκάμα έκανε κάτι ανάλογο με σουτ μετά το γύρισμα του Μαντσίνι.

Επτά λεπτά αργότερα ήρθε το γκολ του Ολυμπιακού στην πρώτη του ευκαιρία στο παιχνίδι. Ο Ανδρούτσος άνοιξε δεξιά στον Ραντζέλοβιτς, εκείνος έβγαλε τη σέντρα για τον Καμαρά που με κεφαλιά-δυναμίτη έκανε το 1-0.

ΤΟ 1-0 ΤΟΥ ΚΑΜΑΡΑ

 

Μέσα σε λίγα λεπτά, οι Ερυθρόλευκοι κλείδωσαν τη νίκη επιδεικνύοντας εκπληκτική αποτελεσματικότητα. Στο 42′, ο Ελ Αραμπί με το εξωτερικό άνοιξε στον Εμβιλά που έπιασε τρομερό σουτ και σημείωσε το 2-0.

ΤΟ 2-0 ΤΟΥ ΕΜΒΙΛΑ

 

Ο Άρης είχε μόλις μια κλασική ευκαιρία στο δεύτερο μέρος, στο 59ο λεπτό, όταν ο Μήτρογλου από κοντά πλάσαρε, αλλά ο Τζολάκης απομάκρυνε ενστικτωδώς. Οι Ερυθρόλευκοι αισθάνονταν άνετοι στην άμυνα και δεν αισθάνθηκαν απειλή, ενώ πέτυχαν και το 3-0.

Ο Κούντε έκανε φοβερή κάθετη κίνηση και γύρισε από τα δεξιά στον Ραντζέλοβιτς, με τον Σέρβο μεσοεπιθετικό να χτίζεται σκόρερ με πολύ ωραίο πλασέ.

ΤΟ 3-0 ΤΟΥ ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ

 

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Τζολάκης, Ρέαμπτσιουκ, Σεμέδο (62′ Ο. Μπα), Παπασταθόπουλος (85′ Αβραάμ Παπαδόπουλος), Ανδρούτσος (46′ Λαλά), Εμβιλά (85′ Σουρλής), Μπουχαλάκης (62′ Κούντε), Μ. Καμαρά (46′ Χασάν), Ραντζέλοβιτς (85′ Τσούμιτς), Μασούρας (46′ Αγκιμπού Καμαρά), Ελ Αραμπί (62′ Βρουσάι).

Άρης (Μάντζιος): Ντένις (46′ Κουέστα), Σάκιτς (90′ Σάλιαρης), Δεληζήσης, Μπεναλουάν (85′ Ασλανίδης), Σούντγκρεν, Σάσα (69′ Γκάνεα), Ματίγια (54′ Τζέγκο), Μπερτόγλιο (54′ Μπρούνο), Γκάμα (54′ Μήτρογλου), Ματέο Γκαρσία (69′ Μάνος), Μαντσίνι (69′ Χαΐροβιτς).

https://athlosnews.gr/neftsi-mpakoy-ntinamo-tiflidas-2-1-oi-azeroi-ston-dromo-toy-olympiakoy-ston-v-prokrimatiko/

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς