19.9 C
Athens

Ολυμπιακός: Αποφασίζει για Ανδρούτσο ο Μαρτίνς

Κάποιοι παίκτες θα αποχωρήσουν από το ρόστερ μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου και ο Θανάσης Ανδρούτσος περιμένει την απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει την «αποσυμφόρηση» του ρόστερ μέχρι το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και ορισμένοι ποδοσφαιριστές (Λοβέρα, Κάιπερς, Μπρούνο) είναι ξεκάθαρο πως θα αποχωρήσουν ενόψει του δεύτερου μισού της σεζόν.

Ο Θανάσης Ανδρούτσος περιμένει την απόφαση του προπονητή του για το αν θα παραμείνει ή θα πρέπει να αναζητήσει άλλη ομάδα για το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής χρονιάς. Ήδη, η «μισή» Super League έχει ενδιαφερθεί για την απόκτησή του. Ο Έλληνας μέσος, ο οποίος επί εποχής Μαρτίνς χρησιμοποιείται κυρίως στο δεξί άκρο της άμυνας, έχει 5 συμμετοχές στη σεζόν (και μία ασίστ), δείχνοντας και στον πρώτο αγώνα Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό ότι μπορεί να βοηθήσει. Μάλιστα, είχε συμμετοχή και στη φάση του δεύτερου γκολ, με το overlap που επιχείρησε και τη σέντρα από δεξιά.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου και δεν έχει παίξει λίγα παιχνίδια στην πρώτη ομάδα. Κάθε άλλο… Στο Αγρίνιο πραγματοποίησε την 62η συμμετοχή του με τον Ολυμπιακό (με 2 γκολ και τρεις ασίστ στο ενεργητικό του), βάζοντας δύσκολα στον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος φέρεται να έχει εισηγηθεί την απόκτηση ποδοσφαιριστή για το δεξί άκρο της άμυνας. Με τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο να βρίσκεται στην τελική της ευθεία, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να βρεθεί μία ποιοτική λύση για τη συγκεκριμένη θέση.

Ο Ραφίνια είναι ο βασικός δεξιός μπακ της ομάδας, ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ έχει πάρει ευκαιρίες πριν και μετά τον τραυματισμό του, διαθέτει κάποια καλά στοιχεία στο παιχνίδι του (ταχύτητα, τεχνική, «ανεβάσματα»), αλλά «βγάζει» προβλήματα με τραυματισμούς και δείχνει να έχει θέματα φυσικής κατάστασης και αντοχής. Αν αποκτηθεί παίκτης για το δεξί άκρο της άμυνας, τότε είναι πολυτέλεια για τον Ολυμπιακό να έχει τέσσερις παίκτες για μία θέση και τέσσερις μήνες ακόμα αγωνιστικής δράσης, οπότε κάποιος θα αποχωρήσει…

https://athlosnews.gr/olympiakos-to-10o-gkol-toy-sise/

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς