22.1 C
Athens

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε τον Λαλά!

Την απόκτηση του Κένι Λαλά ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, με τον Γάλλο δεξιό οπισθοφύλακα να υπογράφει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι με κάθε επισημότητα από το πρωί της Δευτέρας (1/2) ο Κένι Λαλά.

Ο Γάλλος δεξιός μπακ είχε υπογράψει το συμβόλαιό του από την Κυριακή (31/1), αλλά ανακοινώθηκε μία ημέρα μετά το παιχνίδι στην έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης (1-3). Ο Κένι Λαλά υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα δυόμισι χρόνια, ενώ η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν διευκρίνισε στην ανακοίνωσή της αν υπάρχει προοπτική ανανέωσης για μία ακόμα σεζόν, όπως αναφέρει η πληροφόρηση.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με γαλλικές πηγές, η Στρασμπούρ δεν έλαβε οικονομική αποζημίωση από τον Ολυμπιακό, αλλά γλίτωσε το συμβόλαιο του παίκτη έως το τέλος της σεζόν, όταν και θα έμενε ελεύθερος από τη γαλλική ομάδα.

Ο Κένι Λαλά βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου (30/1) στην Ελλάδα, πέρασε με επιτυχία από τα ιατρικά και εργομετρικά τεστ και ενσωματώνεται άμεσα στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Μάλιστα, πήρε μία πρώτη γεύση από το γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όπου και φωτογραφήθηκε με τα χρώματα της νέας του ομάδας.

Ο 29χρονος (3/10/1991) ποδοσφαιριστής έχει κατακτήσει το Λιγκ Καπ Γαλλίας με τη Στρασμπούρ τη σεζόν 2018/19, σε μία αγωνιστική περίοδο όπου είχε αναδειχθεί ως ο καλύτερος δεξιός οπισθοφύλακας του γαλλικού Πρωταθλήματος!

Αρχικά, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον παίκτη στα social media, το πρωί της Δευτέρας (1/2), τονίζοντας πως ο Λαλά είναι εδώ:

Στη συνέχεια, οι Ερυθρόλευκοι εξέδωσαν ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα τους. Αναλυτικά:

«Ο Λαλά στον Ολυμπιακό μέχρι το 2023

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την απόκτηση του Κένι Λαλά.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κένι Λαλά, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 χρόνων.

Λαλά

Ο Γάλλος άσος γεννήθηκε στις 3 Οκτωβρίου του 1991 και αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο 29χρονος υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Paris FC και το καλοκαίρι του 2011 μετακόμισε στη Valenciennes για τέσσερα χρόνια. Επόμενος σταθμός της καριέρας του η Lens, τη φανέλα της οποίας φόρεσε για δύο χρόνια, πριν υπογράψει το καλοκαίρι του 2017 στη Strasbourg. Με τους Racers αγωνίστηκε σε 131 παιχνίδια, πανηγυρίζοντας μαζί τους την κατάκτηση του γαλλικού Λιγκ Καπ (Coupe de la Ligue) το 2019.

Τη φετινή σεζόν ο Κένι Λαλά έχει αγωνιστεί 21 φορές με τη Strasbourg, σκοράροντας παράλληλα τρεις φορές».

Λαλά

https://athlosnews.gr/olympiakos-arpazei-ton-lala-poy-ithele-i-aek/

https://athlosnews.gr/o-olympiakos-echei-ton-chasan-kai-i-mpagern-ton-tsoypo-motingk/

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς