22.4 C
Athens

Ολυμπιακός: Αισιοδοξία για Γκιγιέρμε, ξανά για Ραούλ

Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Κορούνια για Γκιγιέρμε «έπεσε» και το όνομα του Σιώπη από τον Ολυμπιακό και υπάρχει αισιοδοξία, φήμες για τον φορ, Ραούλ της Ρεάλ

Τα δίνουν όλα για τον Γκιγιέρμε στον Ολυμπιακό και υπάρχει αισιοδοξία πως οι «ερυθρόλευκοι» θα καταφέρουν να πείσουν τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια για την απόκτηση του Βραζιλιάνου χαφ, έχοντας ως επιπλέον ατού τον… Μανώλη Σιώπη.

Ο Έλληνας μέσος βρέθηκε στις αρχές του καλοκαιριού στη λίστα της ισπανικής ομάδας και φέρεται να απορρίφθηκε πρόταση που έγινε για τον αποκτήσει έναντι 500 χιλ. ευρώ. Ωστόσο, για να πείσουν οι «ερυθρόλευκοι» τους Γαλιθιάνους για τον Γκιγιέρμε… έριξαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και το όνομα του Σιώπη.

Με τον τρόπο αυτό θέλουν να ξεπεράσουν τις αντιστάσεις της Κορούνια για δανεισμό του Βραζιλιάνου και να γίνει η μετακίνηση του Γκιγιέρμε με κανονική μεταγραφή. Κάπως, έτσι θα βάλουν νερό στο κρασί τους και οι Ισπανοί, που είναι σκληροί στις διαπραγματεύσεις μέχρι τώρα.

ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΓΙΑ ΡΑΟΥΛ

Στο μεταξύ, οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν ενίσχυση και για την επίθεση και από την Ισπανία προκύπτει ότι… ψάχνονται για τον Ραούλ ντε Τομάς της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 24χρονος σέντερ φορ πέρυσι έπαιξε δανεικός στη Ράγιο Βαγιεκάνο με 24 γκολ σε 32 παιχνίδια, ενώ ενδιαφέρει και τις Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Βαλένθια, Παρτιζάν και Χετάφε.

Το όνομά του δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται για τους Πειραιώτες, καθώς υπήρξε φημολογία και στις αρχές του καλοκαιριού.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς